07 / 05 / 2024

Fabero Tercümanlık Danışmanlık

Fabero Tercümanlık Danışmanlık

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Bozkurt ve Muhammed Fatih Türkmen tarafından kuruldu.

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Bozkurt ve Muhammed Fatih Türkmen tarafından kuruldu.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Lotus Oto Kiralama Turizm Seyahat Otelcilik Tercümanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Oto Kiralama Turizm Seyahat Otelcilik Tercümanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Shamseddını tarafından kuruldu. 

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta açıldı.

Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Necla Bayrakçı ve Mohamad Nasıef ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Bozyel tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Bomonti, Merkez Mahallesi, Harzemşah Sokak'ta kuruldu.

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercüman Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Maraş tarafından 210 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beykoz, Yavuz Selim Mahallesi, Nida Sokak'ta kuruldu.

Mari Na Turizm Bilişim Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Mari Na Turizm Bilişim Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şerif Taşkaya Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

SRK Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama ve Tercümanlık Limited Şirketi kuruldu!

SRK Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama ve Tercümanlık Limited Şirketi, Ayfer Heper, Soner Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Haberi

Fabero Tercümanlık Danışmanlık

Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Bozkurt ve Muhammed Fatih Türkmen tarafından kuruldu.


Fabero Tercümanlık Danışmanlık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi konusu:

TURİZM - SEYAHAT ACENTALIĞI -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,...