26 / 07 / 2024

Fabiana Filippi Armada AVM

Fabiana Filippi Armada AVM

İtalya'nın lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye'de ve Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli bir davetle açtı. Ankara sosyal ve iş hayatından çok sayıda davetli katıldı....

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Can tarafından kuruldu.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Bodrum Armada Praxis fiyat!

Armada Praxis Villa & Residences projesinde satış süreci başladı. Lansmana özel fırsatlar sunulan projede fiyat listesi belli oldu. İşte Bodrum Armada Praxis fiyat...

Bodrum Armada Praxis satışa çıktı! Yeni proje!

Armada Praxis Villa & Residences projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Ankara'daki bazı AVM'lerden kiracılarına destek!

Panora ve Armada alışveriş merkezleri Kovid-19 salgınına karşı tedbir kapsamında Nisan 2020 sonuna kadar kiracılarından kira almayacağını duyurdu.

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Fabiana Filippi Armada AVM Haberi

Fabiana Filippi Armada AVM


ÜNLÜ bir İtalyan giyim markası, Ankara'daki ilk mağazasını düzenlediği şık bir davetle açtı. Başkent sosyal yaşamından çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte kadınlar ürünleri yakından inceledi. İtalya'nın lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye'de ve Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli bir davetle açtı. Markanın ürünlerini yakından inceleme şansı bulan davetliler bir yandan keyifli vakit geçirirken, diğer yandan da bol bol alışveriş yaptı. 


PASTEL TONLAR AĞIRLIKTA 


Elçin-Eşref Işık çiftinin sahibi olduğu mağazanın açılışına Ankara sosyal ve iş hayatından çok sayıda davetli katıldı. 


Markalarının Başkentli kadınların moda anlayışıyla uyum içinde olduğunu gördüklerini ifade eden firma yetkilileri, bir yandan davetlilerle yakından ilgilenirken diğer yandan da markanın yeni sezon ürünleri hakkında konuklara bilgiler verdi. 

Kaşmir ve deri gibi materyallerin ağırlıklı olarak kullanıldığı kış koleksiyonunda her...