03 / 05 / 2024

Fabiana Filippi, Türkiye'deki ilk mağazasını Armada AVM'de açtı!

Fabiana Filippi, Türkiye'deki ilk mağazasını Armada AVM'de açtı!

İtalya'nın lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye'de ve Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli bir davetle açtı. Ankara sosyal ve iş hayatından çok sayıda davetli katıldı....




ÜNLÜ bir İtalyan giyim markası, Ankara'daki ilk mağazasını düzenlediği şık bir davetle açtı. Başkent sosyal yaşamından çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte kadınlar ürünleri yakından inceledi. İtalya'nın lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye'de ve Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli bir davetle açtı. Markanın ürünlerini yakından inceleme şansı bulan davetliler bir yandan keyifli vakit geçirirken, diğer yandan da bol bol alışveriş yaptı. 


PASTEL TONLAR AĞIRLIKTA 


Elçin-Eşref Işık çiftinin sahibi olduğu mağazanın açılışına  Ankara  sosyal ve iş hayatından çok sayıda davetli katıldı. 


Markalarının Başkentli kadınların moda anlayışıyla uyum içinde olduğunu gördüklerini ifade eden firma yetkilileri, bir yandan davetlilerle yakından ilgilenirken diğer yandan da markanın yeni sezon ürünleri hakkında konuklara bilgiler verdi. 

Kaşmir ve deri gibi materyallerin ağırlıklı olarak kullanıldığı kış koleksiyonunda her yaştan kadının kendi tarzına uygun parçaların bulunduğunu belirten mağaza sahibi Elçin Işık, pastel tonların ağırlıkta olduğu kresyonların birbirleriyle kolaylıkla kombinlenebildiğini ifade etti. 

KIŞA UYGUN KOMBİNLER


Davete katılan çok sayıda kadın şıklıklarıyla da göz kamaştırmayı bildi. Kışın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde kadınların içimizi ısıtan kombinleri de davete ayrı bir hava kattı. Öykü-Menmet Tektin çifti de davetteydi. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön