21 / 05 / 2024

Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı

Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı

Karacabey Belediyesi, 'Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı' olarak belirlenmesine karşın, yıllardır tarla görünümünden kurtulamayan yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgenin ekonomiye değer katması için kolları sıvadı.

Burdur'da 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Burdur İli Merkez İlçesi Kışla Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi Mevkii'nde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon 729 bin 670 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Adıyaman'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsası 4 milyon 101 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkıyor.

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Verasan Yapı Tekstil Elektronik Makina Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Fatih Mehmet Tırımoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası binası onarılıyor!

BURDUR Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasını kaplayan mavi çerçeveler sökülerek cam kaplama yapılıyor. Mavi çerçeveleriyle bilinen BUTSO, yeni yüzüyle cam kaplamalı olacak.

Opus 34 İnşaat Mimarlık Lojistik Dekorasyon İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus 34 İnşaat Mimarlık Lojistik Dekorasyon İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salim Emiroğlu ve Aykut Diktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

MSKK İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Mimarlık Emlak ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSKK İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Mimarlık Emlak ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ethem Kuruağaç ve Kamuran Kuruağaç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Tuzla'da kuruldu.

Kares Konut Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Mobilya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kares Konut Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Mobilya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Murat Karadayı, Ahmet metin Karadayı, Dursun Ali Karadayı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara'da icradan 6.4 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara Akyurt'ta bulunan fabrika ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 422 bin 692 TL olarak belirlendi.

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Emre Aksoy ve Malike Aksoy ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

İzmir Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası icradan satılıyor!

İzmir 5. İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Bayraklı İlçesi'nde bulunan Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 312 milyon 983 bin 480 TL olarak belirlendi.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Taksim Şubesi, Onur Vatansever Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Beyoğlu, Tarlabaşı Bulvarı'nda açıldı.

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı Haberi

Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı


Karacabey Belediyesi, "fabrika ve sanayi depolama imar alanı" olarak belirlenmesine rağmen yıllardır tarla görünümünden kurtulamayan yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgenin ekonomiye değer katması için kolları sıvadı.


Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni devlet hastanesi ile Trakya Birlik arasında fabrika ve sanayi depolama imar alanı olarak belirlenen, ancak şimdiye kadar el uzatılmayan bu bölgede altyapı çalışması başlattıklarını söyledi. Özkan, yeni imar alanının kısa sürede ekonomiye can katacak bir hale dönüştürüleceğini açıkladı.


Bahse konu imar alanının, ilgisizlik sebebiyle yıllardır atıl kaldığını ve alanın sanayici ile yatırımcıların gözdesi olması için bu meseleye el attıklarını dile getiren Başkan Ali Özkan, "Belirlenen bölgeyi ekonomimize kazandırmak için yol açma, düzenleme ve malzeme serilme işlemlerine başladık. Bu çalışmaların ardından belirlenen alanda kanalizasyon ve içme suyu...