07 / 07 / 2024

facebook messenger konut değeri

facebook messenger konut değeri

Endeksa.com Facebook Messenger ile konut fiyatları bilgisine erişimi kolaylaştırıyor. Endeksa Chatbot ile konutunun güncel değerini hemen öğrenmek isteyenlere değerleme işlemini kolaylaştıran bir hizmet sunuyor.  

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

5 milyon liradan pahalı konutlara değerli konut vergisi!

Yeni vergi paketi ile değerli konut vergisinin getirilmesinden sonra Dijital Hizmet Vergisi ile ABD'li teknoloji gibi şirketlerinden yüzde 7.5 vergi alınacağı da duyuruldu. Dijital Hizmet Vergisi en çok internet üzerinden kazanç elde eden Google, Facebook ve Amazon gibi büyük şirketleri etkileyecek.

Facebook'a 'konut ayrımcılığı' davası!

ABD'de Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı, Facebook'un hedeflenmiş reklam uygulamasının kiralık ve satılık konut ilanlarını kullanıcılara seçici olarak göstermesiyle ilgili dava açtı.

Facebook'a konut ilanlarında 'ayrımcılık' suçlaması!

Facebook'un, ev sahiplerine, ilanlarını sadece belirli demografik gruplara gösterme olanağı sağlayarak "konut ayrımcılığına zemin sağladığı" iddia edildi.

Endeksa ile konutunuzun gerçek değeri Facebook'ta!

Endeksa.com Facebook Messenger ile konut fiyatları bilgisine erişimi kolaylaştırıyor. Endeksa Chatbot ile konutunun güncel değerini hemen öğrenmek isteyenlere değerleme işlemini kolaylaştıran bir hizmet sunuyor.  

Facebook’tan 1500 konutluk proje!

Facebook, Silikon Vadisi'ndeki konut sıkıntısını çözmeye hazırlanıyor. Yetkililer, 1500 konutluk projenin yanında ofis ve dükkanların da yer alacağını açıkladı.

Dorelife Konutları'nın satışları artık Facebook'tan! 145 bin TL!

AC Yapı projelerinden Dore Life için facebook üzerinden satışlara başladı... Dorelife için www.facebook.com/DoreLife adresinden konut alınıyor...

Müşteriler inşaat şirketine karşı Facebook'ta birleşti!

Seda Tabak, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde 'Facebook 1 İnşaat firması 1' başlıklı yazıyı kaleme aldı. Son dönemlerin gözde konut projelerinden biri... Firma da çok tanınmış...

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

facebook messenger konut değeri Haberi

facebook messenger konut değeri

Endeksa.com'un Chatbot hizmetiyle, Türkiye'nin neresinde olursa olsun konutun güncel değerini Facebook Messenger üzerinden de öğrenilebiliyor. 


Saniyeler içinde konut değerleme

Sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini giren herkese piyasa değerini anında sunuluyor. Endeksa değerleme uzmanlarının hazırladığı verilere dayanarak anında bilgi veren platform, otomasyona dayalı istatistiki modelleme ve makine öğrenimi yöntemleri ile konut değerlerini hızla ve doğru bir şekilde hesaplayabiliyor. 


Endeksa.com ayrıca bölge bazında yaşayanların demografik bilgileri, bölgedeki ticari parametreleri ve yaşam alanlarını da sunuyor. Endeksa, hizmetini Facebook Messenger'a da taşıyarak konut fiyatları bilgisine erişimi...