05 / 07 / 2024

facebook parası libra

facebook parası libra

G7 Grubu’nda Libra gibi stabil kripto para birimlerinin küresel etkisini incelemek için oluşturulan görev grubu raporunu yayınladı.

İran'ın kripto parası yakında tedavülde!

İran Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Merhan Mahramian, yakın zamanda ülkenin milli kripto parasının tedavüle gireceğini söyledi. Mahramian, son günlerde bu alanda yaşanan gelişmelerin bir dengeye kavuşacağını belirtti.

Libra İnşaat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Libra İnşaat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Sevim tarafından kuruldu.

Mahkemeden WhatsApp ve Facebook kararı!

Rekabet Kurumu'na karşı WhatsApp ve Facebook tarafından açılan ve veri paylaşımı ile ilgili davada mahkeme davanın reddine karar verdi.

Binance, Squid Game kripto parasındaki vurgunun peşinde!

Netflix'in ünlü dizisi Squid Game'den ilham alınarak piyasaya sürülen Squid Game kripto parasında büyük bir vurgun gerçekleşti. Kripto para borsası Binance, dolandırıcıların izindin sürüldüğüne dikkat çekti. 

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı!

Squid Game kripto parasının değeri yüzde 430 arttı. Salı günü piyasa hayatına giriş yapan Squid kripto parasının fiyatı yalnızca 1 sentti, Cuma günü ise 39 sente kadar çıktı. 

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in merak uyandıran sosyal medya paylaşımından sonra, kendi kripto parasını çıkaracağı öğrenildi.

Facebook'ta Amazon Ormanları'ndaki arazilerin satışı yasaklandı!

Facebook'un e-ticaret platformu Marketplace üzerinden Amazon Yağmur Ormanları'nda arazi satışının yasaklandığı açıklandı. 

6 bin kişinin kripto parası çalındı!

Kripto para borsası Coinbase, bilgisayar korsanlarının 6 bin kişinin kripto parasının çalındığını açıkladı. 

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Kamulaştırma parası ne zaman ödenir?

Kamulaştırma işlemi ile, özel mülkiyette bulunan gayrimenkuller, kamu yararı için devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçiyor. Peki kamulaştırma parası ne zaman ödenir? Kamulaştırma parası ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Facebook kripto para piyasasına giriş yapıyor!

ABD'li sosyal medya şirketi olan Facebook, bu yıl sonunda 'Diem' adını taşıyan proje ile kripto para piyasasına girecek.

SGK’dan yeni karar! Rapor parası değişiyor!

Yeni tasarı ile rapor paraları hesaplanırken son 3 ay değil, 12 aylık ücretlerin ortalaması alınacak. 6 aydan az çalışanlara ödenecek rapor parası ise asgari ücretin 2 katı kadar olabilecek...

facebook parası libra Haberi

facebook parası libra

Dünyanın gelişmiş yedi ülkesinin (G7) stabil kripto para birimlerini inceleyen görev grubu, Facebook'un Libra'sı gibi stabil kripto para birimlerinin rekabet, finansal istikrar ve para politikaları için zorluk oluşturacağını belirterek, yasal risk ve endişeler giderilmeden piyasaya sürülmemesini tavsiye etti.

Fransa, ABD, İngiltere, Almanya, Japonya, İtalya ve Kanada'dan oluşan G7 Grubu’nda Libra gibi stabil kripto para birimlerinin küresel etkisini incelemek için oluşturulan görev grubu raporunu yayınladı.

Yayınlanan Raporda, fiyat istikrarı özelliğine sahip stabil kripto paraların geniş ölçekte piyasaya sürüldüğünde küresel para sistemini ve finansal istikrarı tehdit edebileceği belirtilerek, kara para aklama ve terör finansmanı ile mücadeleyi baltalayabileceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gelişmekte olan söz konusu para birimlerinin siber güvenlik, vergi ve özel hayatla ilgili sorunları gidermede uluslararası çabalara da zarar verebileceğinin...