23 / 07 / 2024

Fahed Alhafez

Fahed Alhafez

Metropolitan İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahed Alhafez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, Ispartakule Caddesi'nde kuruldu.

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Awad ve Mahmoud Salıh ortaklığında kuruldu.

Arzaq İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arzaq İnşaat Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon TL sermaye bedeli ile Fahed A H Gh Al , Mehmet Bağmancı , Saeed A S Alyam tarafından kuruldu.

İnvestatech Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İnvestatech Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Aladdin tarafından kuruldu.

Al Fahed Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fahed Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Basım A.Ismael Ismael  tarafından kuruldu. 

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Osama Alhafez ve Feras Atassı ortaklığında kuruldu. 

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ola Salamah, Tahir Salamah, Fahed Saeed ve Aya Hussaın Sımrın ortaklığında kuruldu. 

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alhafez, Abdulhadı Alhafez ve Abdulrafea Alhafe ortaklığında kuruldu.

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Al Şam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Mansour, Hanadı Al Ahmar ve Fahed Alahmar ortaklığında kuruldu. 

Alterkaye Otomobil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alterkaye Otomobil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fahed Alterkaye tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Farah Istanbul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Istanbul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abıer Kassem, Ahmad Mattaıt, Fahed Mattıt ve Adem Tüccar ortaklığında 220 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hassan Dahan, Nourelhuda Dahhan, Rafık Basal, Mohamad Fahed Dahan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler, Tuna Mahallesi'nde kuruldu.

Metropolitan İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolitan İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahed Alhafez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, Ispartakule Caddesi'nde kuruldu.

Fahed Alhafez Haberi

Fahed Alhafez

Metropolitan İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahed Alhafez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Metropolitan İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    -Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri alım satım ve üretimi, Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal doğrama imal ve alım satımı,  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve...