02 / 05 / 2024

Fahir Gök 3. köprü

Fahir Gök 3. köprü

Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Gök: "Fırsat verilmesi halinde Türk aydınlatma sektörü paydaşları olarak 3. köprünün aydınlatmasını rahatlıkla yapabiliriz" dedi.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 ve TOKİ Evciler kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

750 yıllık gök bilim medresesinin restorasyonu 3 senede tamamlanacak!

Anadolu Selçuklu döneminde gök bilim medresesi olarak kullanılan ve günümüzde cami olarak hizmet veren 750 senelik  Kırşehir Cacabey Camisi restore ediliyor...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Zonguldak Gökçebey TOKİ başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Zonguldak Gökçebey TOKİ başvuruları 19 Nisan tarihi itibariyle sona eriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Gökçebey başvuru tarihleri!

TOKİ 50 bin konut Gökçebey başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 200 adet 2+1 konut, 100 adet 3+1 konut bulunuyor.

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

Ankara'da inşaatta göçük: 3 ölü, 1 yaralı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 1 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatanı kaybetti.

Fahir Gök 3. köprü Haberi

Fahir Gök 3. köprü

Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök, "Fırsat verilmesi halinde Türk aydınlatma sektörü paydaşları olarak 3. köprünün aydınlatmasını rahatlıkla yapabiliriz" dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Gök, sektörün 2013 sonu itibarıyla 2,13 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaştığını belirterek, sektör büyüme ortalamasının Türkiye'nin büyüme ortalamasının üzerinde seyrettiğini anlattı.


"Son 10 yılda önemli miktarda büyüyen bir pazardan söz ediyoruz" diyen Gök, aydınlatma sektöründe son yıllarda başarılı bir imalat gücü oluştuğunu, sektörün yan sanayisinin de gelecek vadettiğini kaydetti.


Sektörün 2023'e ilişkin iki senaryosu olduğunu, olumlu senaryoda Cumhuriyetin 100. yılında 1 milyar doların üzerinde ihracata ulaşılabileceğini, daha gerçekçi senaryoda ise 750 milyon dolarlık ihracat hedeflendiğini belirten Gök, şöyle devam etti:


"İki hedef koyuyoruz kendimize, birinci planımız gerçekleşirse ulaşacağımız hedef, sektör normal büyümesini sürdürürse 700-750 milyon...