06 / 05 / 2024

Fahrettin Yahşi

Fahrettin Yahşi

Bireysel ve kurumsal kategorilerindeki müşterilerine çok sayıda ürün sunacaklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, "Çeyiz hesabı ve yabancılara konut finansmanı yeni ürünlerden bazıları"dedi.

Albaraka, 137. şubesini Giresun'da açtı!

Katılım bankası Albaraka, 137. şubesini Giresun'da açtı. Gerçekleşen açılışla Albaraka, Karadeniz Bölgesi'ndeki şube sayısını 12'ye çıkarmış oldu

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde Hazine'ye ait 14 arsa yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Aksaray Sarıyahşi Milli Emlak, Aksaray ili, Sarıyahşi ilçesinde yer alan Hazine'ye ait 14 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Aksaray Sarıyahşi'de arsaların fiyatları ne kadar? 

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Dev sürekli işçi alımları başlıyor! Mülakat yok, KPSS şartı yok!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılında KPSS puan şartı olmadan sürekli işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. Geniş çaplı alımların olması bekleniyor. İşte detaylar...

2023 Yılı Sağlık Bakanlığı hastanelerine işçi ve memur alımları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre, 2023 yılında Türkiye genelindeki farklı illerdeki hastanelere yeni işçi ve memur atamaları gerçekleştirilecek. İlgili adayların, gerekli şartları inceleyip uygun olması durumunda başvuru yapmaları beklenmekte. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Bodrumin projesi, Bodrum'da Ortakent Yahşi mevkiinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Bodrumin projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı tarafından 42 bin 500 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamanın ardından pek çok kişi başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı. Bakan Fahrettin Koca tarafından duyurulan personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri ve başvuru koşulları merak ediliyor.

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

“Piyasada ilaç bulunamıyor” şikayeti bitiyor mu? Beklenen ilaçlar ne zaman gelecek? İşte cevabı!

Herkes artık beklediği ilaca kavuşabilecek mi?.. İşte Türkiye’de milyonlarca kişinin beklediği bu haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi.

Fahrettin Yahşi Haberi

Fahrettin Yahşi

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka, istikrarlı bir 2015 yılını geride bırakarak dünyanın en iyi katılım bankası olma vizyonuyla 2016 yılma başladı. Bu yıl yüzde 20 büyüme hedefleyen ve geçtiğimiz yıl istikrarlı bir büyüme grafiği sergileyen katılım bankası, 2015 sonu itibariyle özkaynak büyüklüğünde 2.1 milyar TL’ye, topladığı fonlarda 20.3 milyar TL’ye, kullandırdığı kredilerde ise 19.5 milyar TL’ye ulaştı. Dış piyasalardan 719 milyon dolar değerinde murabaha sendikasyonu temin eden Albaraka, 250 milyon dolar değerinde ise sermaye benzeri sukuk ihraç etti.


30 YILI GERİDE BIRAKTIK

Türkiye’de 30 yılı geride bıraktıklarım hatırlatarak her yıl öz kaynak bazında yaklaşık yüzde 20-25 oranında bir büyüme sergilediklerini ifade eden Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, “Uluslararası bankacılık dünyasında iyi bir itibarımız var. Gerek duyduğumuzda bu piyasalardan rahatlıkla...