10 / 05 / 2024

Fahri Atabey kimdir

Fahri Atabey kimdir

1971 yılında İstanbul Belediyesi'nin başkanı Fahri Atabey, bütün servetini Zeynep Kamil Hastanesi'ne bağışlamış. Eniştesi Orgeneral Asım Gündüz'den kendisine kalan serveti de Hastanenin daha iyi idare edilmesi bağışlamış.

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Fahri Zorlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Fahri Zorlu kimdir? İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Zorlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu..

1971 yılında Belediye Başkanı, servetini Zeynep Kamil'e bağışlamış!

1971 yılında İstanbul Belediyesi'nin başkanı Fahri Atabey, bütün servetini Zeynep Kamil Hastanesi'ne bağışlamış. Eniştesi Orgeneral Asım Gündüz'den kendisine kalan serveti de Hastanenin daha iyi idare edilmesi bağışlamış.

Fahri Yıldız kimdir?

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kimdir? Fahri Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fahri Yıldız...

1969 yılında metro yapılması için teşebbüse geçilmiş!

1969 yılında İstanbul Belediyesi, İstanbul'a metro yapılması için teşebbüse geçmiş. Belediye Başkanı Fahri Atabey, metronun fizibilite raporlarının yaptırılmasını sağlamak amacıyla 1969 yılı bütçesinden 500 bin lira ödenek ayrılmasını istemiş.

İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İkizdere Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Dursun Er, Fatih Ekşi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile Üsküdar, Zeynep Kamil Dr. Fahri Atabey Caddesi'nde kuruldu.

Fahri Eker kimdir?

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker kimdir? Fahri Eker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker'in biyografisi bu haberde...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Fahri Atabey kimdir Haberi

Fahri Atabey kimdir

FAHRİ ATABEY, BÜTÜN SERVETİNİ <<ZEYNEP KAMİL>>E BAĞIŞLADI


İSTANBUL - ŞEMSİ SILKIM


  Belediye Başkanı Fahri Atabey, bütün servetini Zeynep Kamil Hastanesi'ne bağışladı. Atatürk'ün eski kumandanlarından eniştesi Orgeneral Asım Gündüz'den kendisine kalan servetle birlikte Cihangir'deki apartman katını ve bankadaki bütün parasını Zeynep Kamil Hastanesi'ne bırakan Atabey, vefatından sonraki bütün parasının da bu tesise verilmesini noterce istemiştir.

  Bir klinik olarak ele aldığı, sonra Doğumevi ve şimdi de tam teşekküllü bir hastane haline getirdiği Zeynep Kamil Hastanesi'nin daha iyi bir şekilde idare edilmesi maksadıyla bu şekli seçen Atabey, bazı doktor ve samimi arkadaşlarına da bu yola sevk etmeye başlamıştır. 

  Atabey'in bu hastaneye bıraktığı servet içinde, kendi katı dışında iki kat, bir bina ve değerli eşyalar bulunmaktadır.


Tercüman Gazetesi 1 Temmuz 1971



Abdullah Kutalmış...