27 / 04 / 2024

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Zafer Atabey Borusan Boru İcra Kurulu Başkanıdır. Zafer Atabey, kariyer hayatına 1991 senesinde Borusan Mannesmann’da başlamıştır. Zafer Atabey, daha sonra 10 yıl süresince firmanın Pazarlama ve Satış bölümünde aktif roller almıştır. 

Sayın Atabey, 2001 yılında Ticaretten Sorumlu Müdür olarak İtalya BM Vobarno fabrikasının yönetimine geçmiş sonrasında 2005 senesinde ise bu fabrikanın Genel Müdürü olarak tecrübesini firmanın ilk yurt dışı yatırımının gelişimi için kullanmaya devam etmiştir.

 Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey, bu deneyimin ardından Türkiye’ye dönen ve 2008 yılında Borusan Mannesmann’ın Satışlardan ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, 2013 senesinde de Borusan Mannesmann Pipe US Inc. Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 

2015 yılında Borusan Mannesmann İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı’na getirilen Atabey, Ocak 2017’den bu yana Borusan Mannesmann Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı olarak Borusan çatısı altında kariyerine devam ediyor. Zafer Atabey, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur.

BORUSAN BORU HAKKINDA

2023 yılında 65. kuruluş yılını kutlayan Borusan Boru, Türkiye’nin öncü firmalarında  biri olan Borusan Grubu’nun ilk sanayi girişimidir. Borusan Boru kurulduğu ilk günden itibaren global bir vizyonla partnerlerine değer yaratan çözümler için yatırımlarını sürdürüyor. Öte yandan, bugün Borusan Boru, yaklaşık 2800'den fazla çalışanı ve 4.000’den fazla ürün çeşidi ile güvenilir bir dünya markası olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 3 kıtadaki 11 tesisi ve yüksek satış hacmi ile çelik boru sektöründe Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?


Geri Dön