06 / 05 / 2024

fahri özer

fahri özer

Belediyeden ruhsatı olmayan, tarım il müdürlüklerinin işletme izniyle ekmek üretip satan fırınların tamamı kapatılacak.İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer sadece İstanbul'da bine yakın ruhsatsız fırının faaliyet gösterdiğini söyledi.

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Ferhat Alkan Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

Ruhsatsız fırınlara kilit vurulacak!

Belediyeden ruhsatı olmayan, tarım il müdürlüklerinin işletme izniyle ekmek üretip satan fırınların tamamı kapatılacak.İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer sadece İstanbul'da bine yakın ruhsatsız fırının faaliyet gösterdiğini söyledi.

Malatya'daki Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Emre Özer: Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü etkiledi!

Coface Sigorta Genel Müdürü Emre Özer, "Ekonomideki yavaşlama inşaatı etkiledi. Alt sektörlerinde de problem oldu. Türkiye'de biraz para kazanan hemen inşaat işine girdi." dedi.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi projenin ikinci etabında bulvarın ortasından 3,5 metregenişliğinde kanal projesi yapacak

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları!

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Evleri Konya projesinde peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılıyor...

Süzer Grubu'nun acı günü! Fatma İnceler vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından Şebnem İnceler'in annesi Fatma İnceler hayatını kaybetti. Fatma İnceler'in cenazesi bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben Edirne Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Zer Meram Konya teslim tarihi!

Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Konya Zer Meram ev fiyatları!

Konya Zer Meram ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Konyalı Seha Yapı firmasının hayata geçirdiği Zermeram projesinde konut, yalı, villa ve bahçe dubleksleri olacak...

fahri özer Haberi

fahri özer

Belediyeden ruhsatı olmayan, tarım il müdürlüklerinin işletme izniyle ekmek üretip satan fırınların tamamı kapatılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın başlattığı çalışmayla ilgili bilgi veren Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bir süredir Bakanlık ile bu konuda çalışma yaptıklarını ve ülkede ciddi bir ekmek israfı olduğunu söyledi.


İSRAFIN YÜZDE 45'İ FIRINLARDA


Ruhsat alınana kadar işletme izni verilen fırınların istenen evrak ve altyapı çalışmalarını tamamlamaları için bir süre verileceğini bu süre bittiğinde hazır olmayan fırınların tamamının kapatılacağını vurgulayan Balcı, "Türkiye'de ciddi bir ekmek israfı var. 4 milyon 900 bin ekmeğin yüzde 40-45'i fırınlardaki fazla üretimden dolayı israf oluyor. Bunun önüne geçmek için 7-10 bin kişiye bir fırın düzenlemesi planlanıyor. Bunun yanı sıra fırınların birbirlerinden en az 1000 metre uzaklıkta açılmaları üzerinde çalışılıyor"...