21 / 05 / 2024

Fahri Topcu

Fahri Topcu

Topcu Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Furkan Topcu, Fahri Topcu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Settarz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Settarz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Topcu tarafından  kuruldu.

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Türkalp ve Umut Bilge Öztürk tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

The Wall Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Wall Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Büyükakyol ve Harun Çelik ortaklığında kuruldu.

Colen Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colen Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed M. Topcu tarafından kuruldu.

Kay Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topcu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

Dercem İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dercem İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Topcu ve Mehmet Ali Derya ortaklığında kuruldu.

Fahri Topcu Haberi

Fahri Topcu

Topcu Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Furkan Topcu, Fahri Topcu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Topcu Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- AMAÇ VE KONU Şirketin başlıca amaç ve konuları Her türlü inşaat, taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak               bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve bunları amaç    ...