06 / 07 / 2024

Faik Aytekin İnşaat adres

Faik Aytekin İnşaat adres

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından kuruldu. 

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Faik Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faik Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Akgöl  tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından kuruldu. 

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Aytekin Akagün kimdir?

İnşaat Mühendisi Dr. Aytekin Akagün kimdir? Aytekin Akagün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytekin Akagün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aytekin Akagün..

Kullar İnşaat, Hastur ve Faik Yılmaz Gayrimenkul 3 yeni projeye başlayacak!

Kullar İnşaat gayrimenkul sektöründeki projeleri ve hedeflerini bugün düzenlenen basın toplantısında anlattı. KULLAR İnşaat, Hastur, Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığında başlaması planlanan projeler; Lavinya Marmara-2, La Mirage AVM, N Cadde Agora.

Kılınç Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faik Kılınç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Kağıthane, Harmantepe Mahallesi, Kesikler Sokak'ta kuruldu.

Faik Dağaştı: Dövizdeki artış inşaat sektörünü de vurdu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Faik Dağaştı, dövizdeki artışın sektöre etkilerini ve dövizdeki yükseliş karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti'nin alması gereken önlemleri anlattı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Faik Aytekin İnşaat adres Haberi

Faik Aytekin İnşaat adres

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından kuruldu. 

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi konusu:
1- Şirket, Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,devir alabilir, devir edebilir, inşa edebilir veya satın...