08 / 05 / 2024

Fair İzmir

Fair İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, öz kaynaklarıyla Gaziemir’de yaptığı uluslararası yeni fuar alanının adını Fair İzmir (Fuar İzmir) koydu. ’Fair İzmir’ adının marka tescili için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Fair Hotel İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fair Hotel İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Akın tarafından kuruldu.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Adnan Polat: Müteahhitlere ‘fair play’ formülü gelsin!

Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat, Arda Turan’ın Barselona’ya transferinde gündeme gelen ‘financial fair play’ sisteminin müteahhitlere de uygulanmasını istedi. Polat, “Böylece işler yarım kalmaz” dedi

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Fair İzmir 26 Mart'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, öz kaynaklarıyla Gaziemir’de yaptığı uluslararası yeni fuar alanının adını Fair İzmir (Fuar İzmir) koydu. ’Fair İzmir’ adının marka tescili için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu.

Samet mobilya aksesuarları Woodworking Fair’de ürünlerini sergiledi!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, iki yılda bir gerçekleştirilen IWF-International Woodworking Fair’de gövde gösterisi yaptı. Firma ürünlerini Woodworking Fair 2014’teki gövde gösterisiyle gözler önüne sermiş oldu.

Blue Fair, Emlak ve Yatırım Fuarı'nı Erbil'de düzenleyecek!

ETKGROUP bünyesinde bulunan Blue Fair Uluslararası Fuarcılık 2014 Emlak ve Yatırım Fuarı ' nı 04 - 07 Haziran 2014 tarihleri arasında Irak Erbil ' de düzenleyecek...

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sercan Vahattin Dede tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy'de kuruldu.

Sihirli kilit sistemi Door Fair Turkey'de tanıtılıyor!

8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi olan Yeşilköy’ de kapılarını ziyaretçileriyle buluşuyor...

Door Fair Turkey İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı "Door Fair Turkey", İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı...

Fair İzmir Haberi

Fair İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, öz kaynaklarıyla Gaziemir’de yaptığı uluslararası yeni fuar alanının adını Fair İzmir (Fuar İzmir) koydu. İZFAŞ ’Fair İzmir’ adının marka tescilini yaptırmak için Kasım ayında Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ismin hem İzmir, hem fuarı dünyaya duyuracağını belirtti.


Büyükşehir Belediyesi’nin özkaynakla 400 milyon TL harcarayak inşaa ettiği Gaziemir’deki yeni fuar alanının tamamlanmasına 4 ay kaldı. Fuar alanı 26 Mart’ta MARBLE-21’inci Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açacak. İzmir fuarcılığında yeni bir dönemi başlatacak fuarın adı da belirlendi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuar organizasyonlarını yapan şirketi olan İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), yeni fuar alanının adını ’Fair İzmir’ koydu. Türk Patent Enstitisü’ne 10 Kasım’da ’Fair İzmir İzfaş’ adının marka...