06 / 05 / 2024

Fairmont Raffles

Fairmont Raffles

FAİRMONT, Raffles ve de Swissotel markaları ile 32 ülkede faaliyet gösteren Fairmont Raffles Hotels International ( FRHI ), Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor.

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Çin'in Raffles City Chongqing gökdeleni ziyaretçilere açılıyor!

Çin Chongging'de yapımı tamamlanan 250 metre yüksekliğe sahip Raffles City Chongqing isimli gökdelen ziyaretçilere açılıyor. İçerisinde ticaret/alışveriş merkezleri, bürolar, oteller ve 1.400 ikametgah yer alıyor.

Çin'in ilginç gökdeleni Raffles City Chongqing tamamlanıyor!

Dünyaca tanınmış mimar Moshe Safdie tarafından tasarlanan Raffles City Chongqing tamamlanıyor.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Fairmont Raffles Haberi

Fairmont Raffles

FRHI Global Operasyon Sorumlusu Michael Glennie, “Bu yaz Raffles İstanbul’u ve 2015’te Bodrum’da bir Swissôtel açacağımız için, Türkiye projelerimizde önemli bir yer teşkil edecek. Raffles İstanbul Zorlu Center’da, Avrupa yakasında, Boğaza, Adalara ve tarihi yarımadaya bakan birinci sınıf konumuyla gerçekten göze çarpan bir otel olacak. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca, bu üç marka için, diğer destinasyonların yanı sıra Çin, Türkiye, Hindistan, Bangladeş ve Birleşik Arap Emirliklerinde geliştirme çalışmaları yapılacak” diye konuştu. Türkiye’nin FRHI için stratejik pazar olduğuna vurgu yapan Glennie,“Türkiye bizim için büyük odak merkezi. İstanbul, Ankara ve İzmir’de halihazırda faaliyet gösteren Swissôtel’lerin yanı sıra, büyümek için hâlâ çok fazla yer var. Raffles İstanbul bu yaz açılacak. Swissôtel Bodrum Beach 2015’te Swissôtel Bodrum City Hill ise 2016’da açılacak. Fairmont İstanbul’un...