03 / 10 / 2024

faizsiz kredi çekme

faizsiz kredi çekme

Başbakan Davutoğlu Yok olmaya yüz tutmuş meslekler faizsiz kredi müjdesi verdi. Davutoğlu, "3 yıllık ustalık belgesi olup yeni işyeri açmış olanlara da faizsiz kredi vereceğiz" dedi.

Renault'dan faizsiz kredi kampanyası! Megane Sedan modeli için 200 bin TL faizsiz kredi verecek...

Fransız otomobil üreticisi Renault, Türkiye'de çok tercih edilen Megane Sedan modeli için bu aya özel faizsiz kredi kampanyası başlattığını duyurdu.

Akbank başvuran herkese 45 bin TL yatırıyor! Milyonlarca kişiye müjde! Faizsiz kredi veren banka!

Merkez Bankası'nın faiz düşürmeye başlama ihtimali, bankalar arasında da faizsiz kredi rekabetini başlattı. Akbank 45 bin TL'lik kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Bankaların faizsiz kredi yarışı hızlandı! Rakamlar güncellendi! 45 bin TL veren bile var!

Müşteri kapmak için adeta birbirleriyle yarışan bankalar, 0 faizli kredi kampanyalarını peş peşe açıklayan bankalar 10 bin Türk Lirası ila 45 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda kredi veriyor. 

Faizsiz kredide rakamlar yenilendi! Ağustos 2024’te hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? 

Pek çok kişi bankaların faizsiz kredi rakamlarını merak ederken, bankalar da kampanyalarını yeniledi. Peki Ağustos 2024’te hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

Bankalar limitlerini güncellendi! Banka banka faizsiz kredi kampanyaları açıklandı...

Türkiye'de bankacılık sektörü tüketicilere cazip finansal çözümler sunmaya devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz oranlarını yüzde 50'de sabit tutma kararının ardından bankalar rekabeti artırmak için faizsiz kredi tekliflerinde önemli iyileştirmeler yaptı. 

Sıfır otomobilde 12 ay taksitli faizsiz kredi fırsatı! 

Sıfır otomobil kampanyaları 2024 Ağustos ayı itibarı ile sona eriyor. Sıfır araç piyasasını canlandıracak düzenlemelerde 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanı sunulmaya başladığı kaydedildi.

Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? Bankalar kampanyalarını güncelledi...

Bankalar, faizsiz kredi kampanyalarında güncelleme yaptı. Buna göre, 11 banka, yeni müşteri fırsatları ve nakit avans seçenekleriyle birlikte 50 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Bankalardan faizsiz ihtiyaç kredisi! Hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? 

Bankaların ihtiyaç kredisine uyguladığı faiz oranları düşüş gösterdi. Buna göre bankalar tarafından açıklanan faizsiz kredi oranları neler?

Bankalar açıkladı! Faizsiz kredi imkanı sunan bankalar hangileri?

İhtiyaç kredisi ve nakit avans faiz oranları artıkça, bankalar arasındaki rekabet de kızışıyor. Buna göre, faizsiz kredi kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, 8 banka yeni faizsiz kredi kampanyalarını açıkladı.

Başvuranın hesabına anında 10 bin, 20 bin, 25 bin TL yatıyor! Faizsiz kredi kampanyası ve faizsiz kredi veren banka...

Kredi çekecek vatandaşları ilgilendiren faizsiz kredi kampanyaları bir bir açıklandı. Sıfır faizli kredi ve nakit avans 25 bin liraya ulaşıyor. İşte faizsiz kredi kampanyası Haziran 2024 ve faizsiz kredi veren banka...

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Renault, yeni nesil SUV modeli Austral için cazip finansman seçenekleri sağlıyor. Sınırlı sayıda geçerli olan bu kampanya kapsamında hem nakit alım desteği ve hem de faizsiz kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye kadar çıktı. İşte son dakika banka banka faizsiz kredi kampanyaları...

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar için sıfır araç kredisi faizi ne kadar?, Faizsiz araba kredisi var mı? diye merak ediliyor. Buna göre, TOGG T10X modeli için faizsiz kredi imkanı sağladığını açıkladı. Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz kredi imkanı için geri sayım başlamış

faizsiz kredi çekme Haberi

faizsiz kredi çekme


Başbakan Davutoğlu Yok olmaya yüz tutmuş meslekler faizsiz kredi müjdesi verdi. Davutoğlu, "3 yıllık ustalık belgesi olup yeni işyeri açmış olanlara da faizsiz kredi vereceğiz" dedi.


İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:


Bir esnaf çocuğu olarak sizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.Trabzon'daydım. 3 nesil geleneğini sürdüren kardeşimin alnından öptüm. Baba geleneğini sürdüren tüm esnaflarımızı kucaklıyoruz. Ahilik ve ahlak ancak esnaf ilişkilerinde öğrenilir. Ahlakın sınandığı yer çarşılardır. İyi okullarda okuduk hamdolsun. 2 üniversite bitirdim, doktora yaptım. Profesörlüğe ulaştım. Babamın dükkanına gittiğimde onun komşularıyla ilişkilerinde, derin muhabbeti gördüm. 


Para bulmuştum babamın dükkanının orada. Babam da "Parayı düşüren birisi olabilir. Git tüm dükkanlara sor düşüren var mı?" dedi. Gittim sordum. Kimse "Benim" demedi. Yani içlerinden biri çıkıp alabilirdi. Esnaf yalan söylemez. Daha sonra babama götürdüm parayı. Fakirlere yardım eden...