04 / 10 / 2024

Bankalardan Ekim 2024 müjdesi geldi! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? 

Bankalardan Ekim 2024 müjdesi geldi! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? 

Faizsiz kredi çekmek isteyenler bankaların kampanyalarını araştırırken, pek çok bankadan da Ekim 2024 için 0 faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları Ekim 2024…




Sıfır faizli kredi çekerek ihtiyaçlarını faiz ödemeden karşılamak isteyenler  Ekim ayında da faizsiz kredi kampanyalarını araştırıyor. Bankalar yeni müşteri çekebilmek için rekabeti kızıştırırken,  bankalar da yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları Ekim 2024…

ENPARA
Yeni müşterilere özel olarak 3 ay vadeli şekilde yüzde 0 faizli 10 bin TL kredi imkanı sunuyor.

ING
ING Bank, yeni ING'lilere özel olarak yüzde 0 faizle 6 ay vade ve 15 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Turuncu Ekstra programına katılım sağlayarak Banka Kartı'nızdan alışveriş yaparak ya da vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek aylık 3 bin 250 puan toplayınca, kredi vadeniz boyunca gerekli puanı topladığınız her ay, 5 bin TL'ye kadar olan kredinizin faizi, nakit iade ile yüzde 0 faiz şeklinde yansır.

Bankalardan Ekim 2024 müjdesi geldi! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? 

ALBARAKA
Albaraka Türk yeni müşterilere özel 6 ay vadeli (3 ay ertelemeli) yüzde 0 faizli 15 bin TL finansman imkanı sunuluyor.

ON DİJİTAL BANKACILIK
ON Dijital Bankacılık yeni müşterilerine yüzde 0 faizli 3 ay vadeli olarak 15 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.


DENİZBANK
Denizbank yeni müşterilerine özel olarak 3 ay vadeli 15 bin liraya ulaşan faizsiz taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin TL’ye ulaşan %0 faizli kredi fırsatı imkanı sunuyor. Söz konusu kampanya için son tarih 31 Ekim olarak açıklandı.

Bankalardan Ekim 2024 müjdesi geldi! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? 
 

TÜRKİYE İŞ BANKASI
Türkiye İş Bankası İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan vatandaşlara, 25 bin liraya ulaşan Faizsiz Taksitli Nakit Avans imkanı sunuyor. Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerli olurken, söz konusu bu kampanyadan faydalanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 lira ile 25 bin lira arasında olacaktır. Kampanya 31 Ekim’de sona erecek.

GARANTİ BBVA
Garanti BBVA yeni müşterilere özel olarak 6 ay vadeli 20 bin Türk Lirası’na ulaşan faizsiz kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuyor. Faizsiz kredi kampanyası için son tarih 15 Ekim olarak açıklandı.

AKBANK
Akbank 6 ay vadeli yüzde 0 faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli yüzde 0 faizli 25 bin TL taksitli nakit avans kullanma imkanı sağlıyor. Kampanya 13 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli.

QNB FİNANSBANK
QNB Finansbank da yeni müşterilerine özel yüzde 0 faizli 6 ay vadeli 20 bin Türk Lirası kredi imkanı ve yüzde 0 faizli 3 ay vadeli 25 bin Türk Lirası taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

 

Barınma sorunu neden giderilemiyor?

Arnavutköy Taşoluk'ta konut imarlı arsa satılıyor! 

2010’da yılında 100 bin TL olan konut  şimdi kaç lira oldu? Aradaki fark dudak uçuklattı


Geri Dön