19 / 05 / 2024

Faizsiz sistem

Faizsiz sistem

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistem'i olarak bilinen yöntemle ev almak isteyen pek çok kişi gerekli birikimleri yaparak faizsiz ev alabiliyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, faizsiz olarak ev alma sistemi ile sektörün aylık cirosunun 1 milyar liraya ulaştığını söyledi.

Faizsiz finansman sektöründe intibak süreci başladı!

Faizsiz finansman sektöründe şirket sayısının 38’den 10’a düşeceği ifade ediliyor. Ev ve araba almak için bekleyen 350 bin kişiden, 40 bininin sistem dışına çıkacağı belirtiliyor. Kişilerin sistemdeki paraları ise ilk etapta tasfiye edilen şirketin mal varlığından karşılanacak.

Faizsiz ev sistemi yasalaşıyor! 

Faizsiz ev alma sistemi artık yasalaşıyor. 250 bin katılımcının bulunduğu bu sistem ile vatandaşın mağdur olması engellenecek.

Konutta faizsiz sistem denetlenme yasasını bekliyor!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ne ilgi her geçen gün büyüyor. Emin Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sektörün denetlenmesiyle ilgili yasanın çıkmasını istediklerini kaydetti.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Faizsiz ev sahibi yapan sistem vatandaşları birikime yönlendirdi!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistem'i olarak bilinen yöntemle ev almak isteyen pek çok kişi gerekli birikimleri yaparak faizsiz ev alabiliyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, faizsiz olarak ev alma sistemi ile sektörün aylık cirosunun 1 milyar liraya ulaştığını söyledi.

120 bin konut faizsiz satıldı, sisteme kontrol geliyor!

Faizsiz ev sahibi yapan sistem hızla büyüyor. Sistemin kontrolü için Hazine ve BDDK devreye girecek.  Geçen yıl ayda 10 bin, toplamda ise 120 bin konut faizsiz konut sistemi ile satıldı.

Faizsiz finans sistemiyle aylık 250 milyon TL'lik teslimat!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, faizsiz finans sistemiyle ilgili "Şu an sistem içerisinde çalışmalar gerçekleştiren 4 firma toplamda, aylık 250 milyon TL civarında Türkiye içerisinde teslimat yapıyor" açıklamasında bulundu.

Eminevim ile isteyen ev sahibi olacak!

Eminevim ile Tüm Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenler için faizsiz sistem sunuluyor. Böylece isteyen herkes tek kuruş faiz ödemeden, aylık taksitleri kendisi belirleyerek, ara ödeme yapmadan, istediği herhangi evin sahibi olacak.

Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine faizsiz konut kredisi!

Soma'ya yapılacak yardımla ilgili paketin değerlendirilmesinin ardından hazırlanan yasa tasarısı TBMM’ye gönderilecek. Pakette Soma' da hayatını kaybedenlerin ailelerine faizsiz konut kredisi verilmesi de yer alıyor...

Larus Loft fiyatları! 24 ay faizsiz taksitlendirme!

Eyüp, Göktürk'te hayata geçirilen Larus Loft projesi kapsamında daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana gelen Larus Loft projesinde 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

Evimiz Kocaeli’nde peşinatsız, faizsiz, 30 ay taksitle ev!

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli’nin son etabının satışı büyük ilgi görüyor. 31 Mayıs’a kadar devam edecek kampanyada peşinatsız, faizsiz, 30 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Apartman merkezi sistem yönetmeliği!

Merkezi ısıtma ve sıhhi sıcak su giderlerinin paylaştırılmasına ilişkin yönetmelik, 2008 yılında yürürlüğe girdi. Peki apartmanda merkezi sistem nasıl olmalı? İşte Apartman merkezi sistem yönetmeliği...

Balıkesir'de raylı sistem uygulaması için düğmeye basıldı!

Balıkesir'de raylı sistem uygulaması için düğmeye basıldı. Raylı sistemin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalara başlayan Uğur; İlk olarak Devlet Demir Yolları 3. Bölge müdürü Selim Koçbay ve ekibi ile bir toplantı düzenledi

Faizsiz sistem Haberi

Faizsiz sistem

Hürriyet'den Gülistan Alagöz'ün haberine göre faizsiz ev sahibi yapan sistem vatandaşları birikime yönlendirdi. Pek çok vatandaşı ev sahibi yapan faizsiz ev alma sistemi şekilde işliyor: Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi ile ev almak isteyenler öncelikle gruplar oluşturuyor. Daha sonra sırayla grupta bulunan her kişiye kura yöntemi ile bir ev alınıyor.  Bu şekilde vatandaşları ev sahibi yapan firmalar arasında Eminevim, Birevim, Fuzulev, Finansevim gibi kuruluşlar bulunuyor. 

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk’ün verdiği bilgilere göre, sektörünün aylık cirosu, 300 milyondu. Geçen 4 yıllık süre içinde bu rakam 1 milyar liraya ulaştı. 

Devlet mutlaka denetlemeli 

Öztürk'e göre bu sistemle ev sahibi yapmayı hedefleyen tüm firmalar devlet kurumları tarafından denetlenmeli. Öztürk, “Firmaların bilerek ya da bilmeyerek vatandaşı mağdur etmesi engellenmeli. Biz sektör olarak devlet bizi denetlesin, insanların...