01 / 05 / 2024

Fakir Piccadilly 2016

Fakir Piccadilly 2016

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.

Fakir Piccadilly serisi English Home mağazalarında!

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Selective Port Evleri'nde teslimler Kasım 2016'da!

Toplam 320 adet dairenin yer aldığı Selective Port projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim ediliyor. Proje tek blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul Orman Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Fakir Piccadilly 2016 Haberi

Fakir Piccadilly 2016

Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, evlerde şıklık için dekoratif çözümler sunan English Home’a özel küçük ev aletleri serisi tasarladı.


İsmini Londra’nın ünlü kavşağından alan Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor.


Ergonomik tasarımlı Piccadilly Blender Seti’nin içerisinde; paslanmaz çelik blender, paslanmaz çelik mikser, soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi malzemeleri parçalamak için ideal doğrayıcı ve ölçü kabı yer alıyor. 4 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı, 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı olan Piccadilly El Mikseri, aksesuar saklama kutusuyla satışa sunuluyor. 2 hız ayarı, soğuk fön düğmesi, dar fön başlığının yanı sıra difüzör/vigo başlığıyla hızlı ve kolay şekillenme sağlayan Piccadilly Saç Kurutma Makinesi uygun fiyat...