25 / 05 / 2024

Fakir Violet Serisi

Fakir Violet Serisi

Küçük ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte’den, iftar sofralarında harikalar yaratmak isteyenlere Violet Serisi…“Violet Moru” nun kullanıldığı seri, birbirinden farklı altı üründen oluşuyor

Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti ne kadar, en uygun nerede? 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

En çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Fakir Violet Çeyiz Seti, fiyat performansa dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi olmayı başarıyor. Peki, Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

Fakir küçük ev aletleriyle mutfaklar renkleniyor!

Fakir Hausgeräte, kendine ait renk pantoneleri olan çekici “Rouge Kırmızısı” ve zarif ‘’Violet” serisi mutfak grubu küçük ev aletleriyle yeni yılda mutfaklara renk katıyor.

Fakir Violet Serisi ile mutfaklar canlanıyor!

Küçük ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte’den, iftar sofralarında harikalar yaratmak isteyenlere Violet Serisi…“Violet Moru” nun kullanıldığı seri, birbirinden farklı altı üründen oluşuyor

Fakir Piccadilly serisi English Home mağazalarında!

İngiliz asaletinin, Alman teknolojisi ile buluştuğu “Fakir Piccadilly” serisi English Home mağazalarında… Piccadilly serisinde; mikser, blender set ve saç kurutma makinesi gibi kadınların vazgeçilmezi olan ürünler yer alıyor...

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Adıyaman El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi onarım bekliyor!

Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi, bakım ve onarım istiyor. El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi’nin bulunduğu ev görüntüsüyle görenleri hayrete düşürüyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Fakir Violet Serisi Haberi

Fakir Violet Serisi

İftar sofralarında eşsiz lezzetlere imza atacağınız Fakir Violet Serisi, tasarımıyla da mutfakların hareketlendiği bu dönemde baharın canlılığını evlere getiriyor. Fakir Hausgeräte’nin kendine ait renk pantonesi olan “Violet Moru” nun kullanıldığı seri, birbirinden farklı altı üründen oluşuyor.


Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcısı Lucca Blender Seti, 1000 watt gücünde olup, ergonomik tasarımıyla çırpma, doğrama, karıştırma gibi pek çok işin üstesinden kolaylıkla geliyor. Paslanmaz çelik aparatları sayesinde soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi besinleri parçalamak için ideal doğrayıcı görevi görüyor. 900 ml ölçü kabıyla kadınlara kalabalık iftar sofraları için benzersiz lezzetler hazırlama imkanı veriyor.


4 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı, 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı olan Sierra El Mikseri, aksesuar saklama kutusuyla satışa sunuluyor. Sahur ve iftar...