05 / 05 / 2024

Falcao transfer

Falcao transfer

Transferi olay yaratan Radamel Falcao'nun İstanbul'daki evi olay oldu. Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Bebek'te yeni taşındıkları evin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Borç batağındaki kulüplerin transfer harcamaları parmak ısırttı

Süper Lig kulüpleri 2022 - 2023 sezonu için transfere 108 milyon 195 bin Euro harcadılar. Finansal darboğazdaki futbol kulüplerinin bu dönemdeki gelirleri ise  104 milyon 237 bin Euro olarak gerçekleşti. Bu dönemde net transfer bakiyesi ise -3 milyon 958 bin Euro oldu.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Radamel Falcao Miami'den ev mi bakıyor?

Büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan ancak istenen performansı bir türlü veremeyen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Miami'den ev baktığı iddia edildi.

Falcao, Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL'ye ev alacak!

Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 5 milyon euro kazanan Falcao’nun eşi kazancını artıyor. Lorelei Taron, Göktürk’te beğendiği 7 buçuk milyonluk villayı çocuklar için oyun merkezi haline çevirecek.

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

Radamel Falcao'nun merak edilen evi!

Sarı-Kırmızılı takımın olay ismi Radamel Falcao, yeni evine yerleşti. Kolombiyalı yıldız, eşi Lorelei Taron’un isteğiyle Göktürk Kemer Country’de tamamı ahşap bir villa kiraladı

Falcao'nun İstanbul'daki evi olay oldu!

Transferi olay yaratan Radamel Falcao'nun İstanbul'daki evi olay oldu. Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Bebek'te yeni taşındıkları evin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

HalkBank Transfer Konut Kredisi'nde faiz oranı ne kadar?

HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında konut kredisi transfer ediyor. HalkBank konut kredisi transferinde ne kadar faiz oranı uyguluyor?

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

İç mimar Şafak Çak'tan Radamel Falcao açıklaması!

Türk iç mimar Şafak Çak sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı merakla transfer haberini beklediği Radamel Falcao ile ilgili paylaşımda bulundu...

HalkBank transfer konut kredisi faiz oranları!

HalkBank daha önce çekilen konut kredilerini HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü ile düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatları sunarak transfer ediyor...

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

Falcao transfer Haberi

Falcao transfer

Transferi olay yaratan ancak şu ana kadar beklenen performansı gösteremeyen Radamel Falcao, İstanbul'da çok mutlu...

  

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; şarkıcı eşi Lorelei Taron ve üç çocuğuyla birlikte İstanbul'da yaşamayı planladıkları ev için uzun zamandır arayış içerisinde olan Kolombiyalı yıldız aradığı evi buldu.

  

Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Bebek'te yeni taşındıkları evin görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı.

  

İstanbul'da bulunan ilk günlerini Zincirlikuyu'daki bir rezidans dairesinde geçiren Falcao ailesinin yeni evi herkesin büyük beğenisini kazandı.

  

Yeşille bir arada olan evin görüntüleri sosyal medyada büyük ses uyandırdı.