03 / 05 / 2024

Farah Zeynep Abdullah köy evi

Farah Zeynep Abdullah köy evi

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Farah Zeynep İngiltere'ye taşınıyor!

Bir süredir meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar ile ilişki yaşayan Farah Zeynep Abdullah, İngiltere'ye taşınıyor. 

Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kişisel eşyaları ile yaşam öyküsünü konu alan basılı eserlerin yer alacağı müze-kütüphane, Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGU) Kayseri kent merkezindeki Sümer yerleşkesinde açılacak.

Zeynep Eğlence Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Eğlence Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahime Malkoç tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

1942 yılında Zeynep Hanım Konağı tamamen yanarak kül olmuş!

Abdülaziz devri sadrazamlarından Yusuf Kâmil Paşa’nın eşi Zeynep Kâmil Hanım'ın adını taşıyan ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin bulunduğu yerde bulunan meşhur Zeynep Hanım Konağı 1942 yılında yanarak tamamen kül olmuş.

Zeynep Fadıllıoğlu: Cami tasarlamak en büyük hayalimdi!

20 yıldır markası ZF Design için tasarım yapan Zeynep Fadıllıoğlu, imzasını attığı işlerle adından söz ettiriyor. Şakirin Camii’nin iç mimarı; Şamdan, Plaza ve Ulus 29 gibi mekânlarda imzası var...

Üsküdar Zeynep Kamil Hastenesi 1933 yılında açılmış!

25 Temuz 1933 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi 25 Temmuz 1933 yılında açılmış. Hastanenin 1933 yılında iki tane uzman doktoru varmış.

Zeynep Fıratoğlu: Şirketler referans yolunu da denemeli!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ferko İnşaat Kurumsal İletişim Pazarlama Müdürü Zeynep Fıratoğlu, şirketlerin satışlarda nasıl bir yol izleyeceği hakkında bilgi verdi...

Abdullah Gül Beykoz Tatlıcı Villaları'ndan ev satın aldı!

İstanbul’un Anadolu yakasında uzun süredir ev arayan Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, sonunda Boğaz’da yaşamaya karar verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresi bittikten sonra İstanbul’da taşınacağı ev belli oldu...

Vakıflar, Üsküdar Altunizade'de Abdullah Ağa Vakfı arsasına otel yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Abdullah Ağa Vakfı'nın Üsküdar Altunizade'deki tarla vasıflı taşınmazına otel yaptırılması ve kiralanması işini 56 milyon 436 bin 845 TL muhammen bedel ile ihaleye çıkardı. İşte o ihalenin detayları...

Zeynep Yıldırım Gündoğdu Akmerkez Gayrimenkul Mali İşler Müdürü oldu!

Akdeniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynep Yıldırım Gündoğdu Akmerkez Gayrimenkul Mali İşler Müdürü oldu.

Zeynep Fıratoğlu: Bir projede tüm partilerin birlikte çalışması gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ferko İnşaat Kurumsal İletişim Pazarlama Müdürü Zeynep Fıratoğlu; projede tüm partilerin birlikte çalışmasının öneminden bahsetti.

Gümüşhane Üniversitesi Abdullah Gül adına hatıra ormanı oluşturdu!

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Günaydın: "Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’e verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir an önce kampüs alanımızın tamamını ağaçlandırmak istiyoruz"

Farah Zeynep Abdullah köy evi Haberi

Farah Zeynep Abdullah köy evi

Ailesiyle birlikte Londra’da yaşamaya karar veren güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, şu sıralar iş için sık sık Türkiye’ye geliyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ağustos ayında bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek olan oyuncu, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Abdullah, çekimleri Çeşme Alaçatı'da yapılacak film için 1 ay boyunca kiraladığı köy evinde ailesiyle birlikte yaşayacak. 
 

Farah Zeynep İngiltere'ye...