23 / 05 / 2024

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık adres 

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık adres 

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Khorshıdı tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Khorshıdı tarafından kuruldu.

Kayaşehir 19. Bölge TOKİ başvuru dönemi!

Konutların kurayla satışa sunulduğu Kayaşehir 19. Bölge TOKİ başvuru dönemi bugün başladı. Aylık 539 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabilen projede başvuru bedeli 5 bin TL olarak belirlendi.

Rooftop Archıtecture Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooftop Archıtecture Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Can Süleyman Gür Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bilkent Center'a Hizmet Başarı Ödülü verildi!

Bilkent Center, 'Benchmark Projesi' ile 2014 bünyesinde en yüksek puanı alan beş alışveriş merkezinden biri olarak 'Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülü 'ne layık görüldü.

Aydın PTT Başmüdürlüğü Denizli'de 6 lojman satıyor!

Aydın PTT Başmüdürlü, Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 adet lojmanın satışını kapalı zarf artırma usulü ile 402 bin TL'ye ihale edecek.

Erdinç Varlıbaş: Faiz düşerse yatırım artar

Varyap CEO 'su Erdinç Varlıbaş, artan döviz kurları karşısında faizin düşürülmesi gerektiğini söyledi. Varlıbaş, "Üretim ve yatırımın artması için faizlerin makul oranlara çekilmesi gerek" dedi

Kayseri'de kişi başına düşen planlı alan 323 metrekare oldu!

Kayseri'de kişi başına düşen planlı alan oranında büyük artış. Kayseri'nin, kişi başına düşen planlı alan miktarı yükselerek kişi başına 328 metrekare oldu.

Ege Seramik başarı ödüllerini aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başarı ödüllerini aldı.

Başakşehir Kent Meydanı'nda ön başvuru dönemi devam ediyor!

Başakşehir Kent Meydanı kapsamında ön başvuru dönemi devam ediyor. 2016 senesinde tamamlanacak olan Başakşehir Kent Meydanı projesi, Taksim Meydanı 'nın 2 katı büyüklüğüne sahip olacak.

Mehmet Şimşek: Zor bir dönemden geçiyoruz, yüzde 3,3'lük büyüme başarıdır!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek, " Türkiye'nin böyle bir konjonktürde yüzde 3,3'lük büyümeyi yakalaması önemli bir başarıdır" dedi.

Kocaeli'de kişi başına düşen yeşil alan 10 metrekare!

Sanayi kenti Kocaeli’nde 2004 yılında bir metrekare olarak belirlenen kişi başına düşen yeşil alan, ağaçlandırma çalışmalarıyla 10 metrekareye ulaştı. Sanayi kenti Kocaeli, yeşil alan zengini...

Bakan Şimşek: Türkiye'nin yüzde 3,3'lük büyümeyi yakalaması başarıdır!

Maliye Bakanı Şimşek yaptığı açıklamada Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek, " Türkiye'nin yüzde 3,3' lük büyümeyi yakalaması önemli bir başarıdır " dedi...

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık adres  Haberi

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık adres 

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Khorshıdı tarafından kuruldu.

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin...