02 / 08 / 2024

Fark Metal iletişim

Fark Metal iletişim

Fark Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Uyanık tarafından kuruldu.

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Sultangazi TEM Point iletişim!

Sultangazi TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilirsiniz. 36 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede 686 adet daire yer alıyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Babacan Premium Esenyurt iletişim!

Babacan Premium Esenyurt iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 28 bin 500 metrekareden oluşan projede 40 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası taşıyan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor.

Real Merter iletişim!

Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 10 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede 12 ay vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığı imzası taşıyor. Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Blue Lake satış ofisi iletişim!

Blue Lake satış ofisi iletişim için 0212 598 1 444 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı imzası taşıyan projede konut, işyeri ve mağaza yer alıyor.

Koru Florya iletişim!

Koru Florya iletişim bilgilerine göre Koru Florya telefon numarası 444 8 252 olarak bildiriliyor. Proje Aydınlı Grup, Vizyonlife, ARKE ve Metal Yapı Konut tarafından inşa ediliyor...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Fark Metal iletişim Haberi

Fark Metal iletişim

Fark Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Uyanık tarafından kuruldu.

Fark Metal Limited Şirketi konusu:
DEMİR-HURDA 1- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının ve bunların hurdalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3- Dökme demir, demir, demir çelik, saç ve saçtan mamul eşya, Bakır, Nikel, Alüminyum, Magnezyum, kurşun, Çinko, Kalay ve, başka adi madenler alımı ve bu madenlerin hurdalarının satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4- Dökme demir, demir, demir çelik, saç ve saçtan mamul eşya, Bakır, Nikel,...