06 / 05 / 2024

farklı tatil seçenekleri

farklı tatil seçenekleri

Kısa süreli konut kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com, geleneksel otel konaklamasından sıkılan tatilcilere, yaz aylarında değişiklik arayanlara, huzur isteyenlere birbirinden farklı konaklama seçenekleri sunuyor...

Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri!

Konut seçeneklerinin 2+1'den 3+1,5'e kadar farklılık gösterdiği proje E-5'e 1,5 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde taksitlendirme sağlanıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Megakent'e yakın bölgede bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Vira İstanbul Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri!

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri sunuluyor. Dairelerin 658 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri arasında 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri!

Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2 yıldır faaliyet gösteren projede 2 kişilik aile için devri tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme seçenekleri!

Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul ödeme seçenekleri!

Yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Pırlanta Göztepe ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren proje 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Pırlanta Göztepe ödeme seçenekleri kapsamında 24 aya kadar vade sağlanıyor.

Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri!

Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

İncek Loft Gölbaşı ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösteren projede toplam 1.199 adet daire yer alıyor. İncek Loft Gölbaşı ödeme seçenekleri kapsamında 18 ay ara ödeme yapılıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe ödeme seçenekleri!

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre mesafede bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 12 indirim yapılıyor.

Atakent Tema İstanbul ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneket dizayn edildiği projede toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Atakent Tema İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile ödenebiliyor.

farklı tatil seçenekleri Haberi

farklı tatil seçenekleri



Kısa süreli konut kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com, geleneksel otel konaklamasından sıkılan tatilcilere, değişiklik arayanlara, huzur isteyenlere birbirinden farklı konaklama seçenekleri sunuyor. Yaz tatilinizi her şey dahil bir otelin sınırlarındansa bir ağaç evin doğallığında, tekne-evin dinginliğinde ya da gözlerden uzak bir huzur yuvasında geçirebilirsiniz.


Günlük, haftalık, aylık olmak üzere kısa süreli konaklama şartlarıyla 61 ülkede ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunan HemenKiralik.com, yaz tatilinde değerlendirilmek için ideal, birbirinden ilginç konaklama seçeneklerine ev sahipliği yapıyor.


Macera ile dinlence bir arada: Olympos’un ağaç evinde konaklama 

Türkiye’nin güzelliklerle dolu incisi Olympos, tatil için akla gelen ilk seçeneklerden olsa da, her yönüyle gerçek bir ağaç evde tatil yapmak sıra dışı tatil seçenekleri arasında benzersizliği ile öne çıkıyor. Ormanın eşsiz dinginliği altında, yıldızlara bakarak...