04 / 05 / 2024

Farshıd Shabanı Motlagh

Farshıd Shabanı Motlagh

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Farshıd Abolshams ASGHARI tarafından kuruldu.

Artemis Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artemis Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Farshıd Tahaeıabadı tarafından kuruldu.

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

Alrabie Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrabie Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaban Beleed M Alrabie tarafından kuruldu.

Fanus Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fanus Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faezeh Ghasemi ve Farshıd Tahaeıabadı ortaklığında kuruldu. 

Petropoınt Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petropoınt Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshıd Hazratı ve Mahdı Ghıas ortaklığında kuruldu. 

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. Hosseın Farshıneh Adl imzasıyla kuruldu.

Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mamoun Adlebı ve Mohammed Shaban ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

Atlascam Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlascam Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Reza Zonouzi Motlagh Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Fatih'te kuruldu.

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Farshıd Shabanı Motlagh Haberi

Farshıd Shabanı Motlagh

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...