07 / 05 / 2024

Farss Sağlık şirketi

Farss Sağlık şirketi

Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi,Habıbollah Rezaeı tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Başakşehir, Bahşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Uzun tarafından kuruldu. 

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Küskü, Onur Aycibin, Serment Aycibin ve Yunus Emre Cevahiroğlu tarafından kuruldu. 

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Eserova tarafından kuruldu.

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Özer, Hanife Bayazıt ve Zeki Karakurt tarafından kuruldu.

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Mingroup Gayrimenkul Danışmanlık Sağlık ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mingroup Gayrimenkul Danışmanlık Sağlık ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metanet İsmayılova ve Narmin İsmayılova tarafından kuruldu.

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Doğan ve Nevzat Doğan tarafından tarafından kuruldu.

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker M. Turkıy ve D. Mehmet Hayri Ersan tarafından tarafından kuruldu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Farss Sağlık şirketi Haberi

Farss Sağlık şirketi

Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi,Habıbollah Rezaeı tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Başakşehir, Bahşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu. 


Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...