07 / 05 / 2024

Farss Sağlık ticaret

Farss Sağlık ticaret

Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi,Habıbollah Rezaeı tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Başakşehir, Bahşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serkan Özkan tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Cfh Sağlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfh Sağlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Vatansever tarafından kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Farss Sağlık ticaret Haberi

Farss Sağlık ticaret

Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi,Habıbollah Rezaeı tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Başakşehir, Bahşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu. 


Farss Sağlık Hizmetleri ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...