04 / 05 / 2024

faruk aksoy kim

faruk aksoy kim

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) Genel Sekreteri Türkiye iş ve inşaat makineleri sektörü açısından 2014, inişli çıkışlı bir yıl oldu.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Ağaç Ürünleri İmalatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Ağaç Ürünleri İmalatı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Aksoy, Faruk Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi'nde kuruldu.

Ömer Faruk Çelik kim?

1988 yılından beri Sinpaş Grubu'nda görev alan ancak 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılma kararı alan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik kimdir?

Faruk Üzel: Nükleer santraller turizme engel olmaz!

Faruk Üzel "Fransa, dünyada elektrik üretiminde nükleer payının en yüksek olduğu ülkelerin başında geliyor. Bu ülkede dünyanın en meşhur plajlarında nükleer santraller var. Dünyada en pahalı tarım ürünleri de Fransız ürünleridir." dedi.

Ömer Faruk Başaran: Yeni projelerin adresi Anadolu kentleri olacak!

ASİAD Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucusu ve Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, gayrimenkul projelerinin yeni adresinin Anadolu kentleri olacağını söyledi...

Ömer Faruk Çelik: Türkiye'de markalı konut sayısı artıyor!

Konut Yatırımcıları ve Geliştiricileri Derneği (KONUTDER) verilerine göre Türkiye'de son 10 yılda yapılan konutların yaklaşık yüzde 5'i markalı konut firmaları tarafından üretildi. Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de markalı konutun arttığını söyledi...

Faruk Çelik: Kıdem tazminatı uygulamalarında bazı sıkıntılar var!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kıdem tazminatının kaldırılacağı yönündeki eleştirilerle ilgili, "' Kıdem tazminatı kalksın' diyen yok. Uygulamada bazı sıkıntılar var " dedi...

Ömer Faruk Çelik: İnşaat sektörünün elinde çok fazla iş var!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye`de inşaat sektörünün elinde 2023`e yetiştiremeyeceği kadar çok iş potansiyeli olduğunu dile getirdi...

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Marmaray projesini kim yapıyor?

Halkalı ve Gebze arasında inşa edilen Marmaray projesi yarın Cumhuriyet'in 90. yıldönümünde yapılacak bir tören ile açılacak. Peki Marmaray projesini kim yapıyor? Marmaray inşasına ne zaman başlandı?

Faruk Göksu kimdir?

GYODER ve ÇEKÜL VAKFI’nda gönüllü danışman olarak görev alan Faruk Göksu kimdir? Faruk Göksu sektörde hangi işlere imza attı? İşte Faruk Göksu'nun biyografisi ve yaptığı işler...

faruk aksoy kim Haberi

faruk aksoy kim

Dövizdeki dalgalanma ve büyüme hedefi unsurları sektördeki büyüme ya da daralmayı doğrudan etkiliyor. 2014'e başlarken sektörün yüzde 30 oranında küçülme yaşayacağını tahmin ediyorduk ancak piyasa gerçekleşmeleri sektörümüzün yüzde 15 oranında küçülmesini sağladı. Sektörün 2010 üa 2014 dönemi arasındaki satış adetlerine baktığımızda ise 10 bin adetin altına düşmediğimiz için bu daralmayı geçici görüyoruz. Çünkü piyasa şartları söz konusu dönemde birçok sektör için elverişli değüdi. 

Sonuç olarak 2014'teki yüzde 15'lik küçülmeye rağmen dönemde 11 bin 500 adetlik satış rakamına ulaştık. Sektörümüz bugün itibarıyla 127 ülkeye ihracat yapıyor. Önümüzdeki 10 yıl içinde ise 200 ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. 2023 yılı itibarıyla da yılda 20 bin adet makine satmayı hedefliyoruz. Bu rakamı yakalayabilmemiz için sektörümüze 4 milyar dolarlık yapılması gerekiyor. 

Bahsettiğimiz yatırım gerçekleştiği taktirde 2023...