01 / 05 / 2024

Faruk Çaturoğlu kimdir

Faruk Çaturoğlu kimdir

Zonguldak Milletvekillerinden Faruk Çaturoğlu partili yöneticilerini ilgili kurumlara götürerek sorunlarına çözüm arıyor. Çaturoğlu yetkilerle bir araya geldi.

Faruk Çaturoğlu'ndan emeklilere TOKİ konut müjdesi!

Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme'ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını ve 13-30 Haziran 2016 tarihlerinde başvuruların alınacağını açıkladı.

Faruk Çaturoğlu, Zonguldak'taki TOKİ projelerini anlattı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Sami Er'ı ziyaret etti ve TOKİ çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Faruk Çaturoğlu'ndan emeklilere TOKİ konut müjdesi!

Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme'ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını ve 13-30 Haziran 2016 tarihlerinde başvuruların alınacağını açıkladı.

Faruk Akşehirlioğlu kimdir?

2012 yılında Santra Mimarlık kurucularından biri olan Mimar Faruk Akşehirlioğlu kimdir? Faruk Akşehirlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faruk Akşehirlioğlu..

Faruk Çaturoğlu: 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “En yetkili ağızlardan taahhüt edilen Kdz. Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesinin akıbetinin ne olduğunu da Erdemir yönetimine soruyor, Ereğli Kamuoyuna cevap bekliyorum,” dedi.

Faruk Çaturoğlu'ndan Ormanlı'ya TOKİ müjdesi!

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ereğli'ye Ormanlı Beldesine toplu konut (TOKİ) müjdesi verdi.

Haluk Babaoğlu kimdir?

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu kimdir? Ünsal Sertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünsal Sertoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünsal Sertoğlu..

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Faruk Çaturoğlu kimdir Haberi

Faruk Çaturoğlu kimdir

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bölgeye yeni yatımlar getirmek ve devam eden yatırımların hızlanması amacıyla başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere, Karayolları Genel Müdürlüğü ile TOKİ Başkanlığı  yetkilileri ile bir araya geldiği şöyle bildirildi:   Beraberinde AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu ile birlikte Bakanlık ve Kamu kurumlarına bir dizi ziyarette bulunan  Çaturoğlu Zonguldak’ın sorunları Ankara’ya taşımaya devam ediyor.   


Gerçekleştirdiği seri ziyaretlerden memnun ayrılan Çaturoğlu, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan kalkınmaya her konuda Zonguldak’ta devam eden yatırımlar ile yeni yatırımların  kazandırılması için çalıştıklarını kaydetti.   


İLK ZİYARET KARTAL’A   


İlk ziyareti Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a gerçekleştiren Çaturoğlu  konu ile ilgili şu görüşlere  yer verdi:   “Ziyaretimizde özellikle ilimizin yol...