22 / 05 / 2024

Faruk Çaturoğlu

Faruk Çaturoğlu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “En yetkili ağızlardan taahhüt edilen Kdz. Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesinin akıbetinin ne olduğunu da Erdemir yönetimine soruyor, Ereğli Kamuoyuna cevap bekliyorum,” dedi.

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Yzk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Kokoğlu, Yusuf Zeki Kokoğlu ve Yunus Kokoğlu ortaklığında kuruldu. 

Bostanoğlu Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostanoğlu Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Bostan tarafından kuruldu. 

Bozanoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozanoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Bozan ve Faruk Bozan ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak'ta 55 bin hak sahibinin mağduriyeti giderilecek!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Taş Kömürü havzasında bulunan taşınmazlarının hak sahiplerine satışı sırasında ortaya çıkan ecri misil bedellerinin yüksek olması nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetinin giderildiğini açıkladı. 

Omfat İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omfat İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Tuzlakoğlu tarafından kuruldu. 

Zonguldak'ta kamu yatırımları görüşüldü!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Faruk Çaturoğlu ziyareti sırasında kente yapılacak olan tersaneleri ve kamu yatırımları için arsa tahsisleri için görüşmeler sağladı. 

Faruk Çaturoğlu Haberi

Faruk Çaturoğlu

Çaturoğlu yazılı açıklamasında bölgede üniversite altyapısı konusunda yürüttüğü çalışmalar ve gerçekleştirdiği temaslar hakkında bilgi verdi.


Çaturoğlu şunları kaydetti:


“Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Global Bütçeye geçmiştir. Bu uygulama ile hastane faaliyetlerinin finansmanında kolaylık sağlanacaktır.


Uludağ Üniversitesi 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara Bursa Evinde bir toplantı gerçekleştirdi. Bende bu Üniversitenin mezunu bir milletvekili olarak bu toplantıya davetliydim. Yaklaşık 3 saat süren bu toplantı Üniversitenin ve Bursa’nın Lobisi açısından çok önemli olmuştur. Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sn. Mahmut Özer ile konuştum, en kısa zamanda Ankara’da Üniversitemiz böyle bir program icra edecektir. Bu konu Zonguldak Lobiciliğinin bir değişim oluşturması bakımından oldukça olumlu olacaktır. Bilindiği gibi bizim en zayıf noktamız, Zonguldaklılar olarak yeterince lobi faaliyeti yapamamaktır. Ayrıca Üniversitemiz ile “Zonguldak ve Çevre...