16 / 05 / 2024

Faruk Çelik doğudaki yatırımlar

Faruk Çelik doğudaki yatırımlar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Doğu bölgesinde ki dönüşüm çalışmaları sürecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, ''Doğudaki değişim ve gelişim, batıdaki gelişimden hiçbir zaman ayrı olmayacak.'' dedi. Albayrak, Doğudaki yatırımlar hakkında açıklamalar yaptı. 

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Ömer Faruk Çelik: 2017'de 1 milyon 200 bin konut satılacak!

Firmaların ev satışlarında adet ve ciro yönünden azalma yaşanmadığını kaydeden KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2017 yılında 500-600 bini sıfır daire olmak üzere 1 milyon 200 bin civarında konut satılacağı tahmininde bulundu.

Faruk Çelik: Tarımsal sit alanına çivi dahi çakılamayacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarım arazilerindeki daralmaya yönelik,“Şu an itibarıyla 184 ova tespit ettik. Bunların 140’ı şu anda Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldı. Buraları tarımsal sit alanı olarak ilan ediyoruz ve buraya bir çivi dahi çakılamayacak” dedi.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Doğudaki yeni konutlara balkon ayarı!

Doğu ve Güneydoğu’da yeniden yapılanmanın devam ettiğini belirten Çevre Bakanı Özhaseki, 30 bin konutun kullanılamaz hale geldiğini belirterek, “Taleplerle geleneksel detaylara yer veriyoruz. ‘Damda yatıyoruz’ dediler. Balkonları büyüttük. Salça kaynatacak yer yapıyoruz” dedi.

TOKİ, Doğudaki konutları yılbaşından sonra teslim edecek!

TOKİ Başkanı Turan "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde konut inşa etmeye başladık, bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız." dedi.

Faruk Çelik'ten Doğu ve Güneydoğu yatırım paketi değerlendirmesi!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Ömer Faruk Çelik: 600 bin yeni konuta ihtiyaç olacak!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, hane halkında küçülme, nüfusta ise bir artış olduğunu, bu durumda 600 bin adet yeni konuta ihtiyaç olacağını söyledi.

Faruk Çelik doğudaki yatırımlar Haberi

Faruk Çelik doğudaki yatırımlar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 


Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi'nin bölgeye olası etkilerine ilişkin bir soru üzerine Çelik, terörün bölgeye maliyetinin yüksekliğine dikkati çekti.


Terör olmasaydı bölge illerinin batı illeri ile boy ölçüşecek noktaya gelmiş olacağını dile getiren Çelik, çalışmanın birinci hedefinin vatandaşların terör belasından kurtulması olduğunu ifade etti.


Güneydoğu Anadolu için yapılması gereken iki önemli faaliyet bulunduğunu anlatan Çelik, bunlardan birinin sulamaya ilişkin olduğunu kaydetti. GAP bölgesinde cazibe sulamasının yüzde 45 olduğunu belirten Çelik, "Geri kalan yüzde 55'ini kısa sürede tamamladığımızda tarımsal hasılamızda 3,5 milyar liralık bir artış söz konusu olacak." değerlendirmesinde bulundu. 


Arazilerin toplulaştırılması yoluyla verimin artırılması hususunda çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Çelik, bölgedeki hayvancılık...