05 / 05 / 2024

Faruk Çelik kentsel dönüşüm

Faruk Çelik kentsel dönüşüm

Konut sektörü 2011’de nihayet dernekleşerek Konutder’i kurdu. O tarihten itibaren yakından takip ettiğim dernek, dün hem kentsel dönüşüm hem de son aylarda yaşanan gelişmelerle ilgili bir açıklamada bulundu...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Kentsel dönüşümde yeni şeyler söylemek lazım!

Sosyolog Faruk Özcan, "Kentsel dönüşümün doğrusunu nasıl yapacağız sorusu, ötelenmeye, önemsiz gösterilmeye çalışılan bir soru(n) halini almıştır." diyor...

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Zafer Özçelik ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Doğru kentsel dönüşüm için koşan koşturan belediyeler gerek!

Sosyolog Faruk Özcan, kentsel dönüşümün Türkiye'den neden doğru yapılamadığını açıkladı. İşte Özcan'ın yazısı...

Faruk Çelik kentsel dönüşüm Haberi

Faruk Çelik kentsel dönüşüm

Konut sektörü 2011’de nihayet dernekleşerek Konutder’i kurdu. O tarihten itibaren yakından takip ettiğim dernek, dün hem kentsel dönüşüm hem de son aylarda yaşanan gelişmelerle ilgili bir açıklamada bulundu. Açıklama özellikle, Konutder’in kentsel dönüşümün sadece bakanlık tekelinde olmasına karşı çıktığının altını çizmesi açısından bile çok önemliydi. 


Konutder Başkanı Faruk Çelik, açıklamasında şunları dile getirdi: “Kanun çıktı ama ne, nasıl yapılacak, bilmiyoruz. Binayı, kenti dönüştürürken çevresi de düşünülmeli. Anı kurtarmak için iş yapmak, sonrasında büyük problemlere yol açabilir. Kentsel dönüşüm Van depreminden sonra ortaya atıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan o aşamada liderlik örneği göstererek kentsel dönüşümün vazgeçilemez şekilde hayata geçirileceğini ifade etti. Ancak sonrasında aşağı kadrolar ve bakanlıklar bunun planlamasını yapmalıydı. Konutder, bu süreçte, dönüşümün sadece bakanlık tekelinde olması durumuna karşı çıktı....