03 / 05 / 2024

Faruk Çıkılıoğlu

Faruk Çıkılıoğlu

Aressa Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Faruk Çıkılıoğlu ve Levent Bulut ortaklığıyla kuruldu...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtarlara bütçe ayrılsın!

Manisa'da yaptığı ziyarette muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emlak vergisinden muhtarlarla bütçe ayrılması yönünde öneride bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere-Fahrettin Altay Metro hattını inceledi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında yapımı devam eden Narlıdere-Fahrettin Altay Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Faruk Çıkılıoğlu Haberi

Faruk Çıkılıoğlu

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Pendik Batı Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Kırdar İşhanı NO:50/14 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Faruk Çıkılıoğlu ve Levent Bulut ortaklığıyla...