17 / 05 / 2024

Faruk Duman

Faruk Duman

Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Tamer, Faruk Duman, Salih Çakır, Zekeriya Uzuner tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Doğru tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Yakupbey İş Hanı Çekmeköy'de kuruldu.

Faruk Çelik: Madencilikte havza bazlı işletmeciliğe geçilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamada yeni bir düzenleme ile işyeri - ocak bazında madencilik yerine, havzaların verilmesine yönelik düzenleme yapılacağını bildirdi

Faruk Coşkun: TOKİ 2. etapta elimizden geleni yapıyoruz!

TOKİ 2. Etapta yaşanan doğalgaz sıkıntısını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, yaşanan sıkıntının İNGAZ’dan kaynaklanmadığını ifade ederek, “Daire içi doğalgaz tesisat projeleri, 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile bize teslim edildi.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Faruk Çelik: Ermenek'te hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: "İnşallah hızlı bir şekilde suyun tahliyesini sağlayacağız. Şu anda eldeki imkanlar son derece iyi koordine ile götürülüyor" dedi.

Lütfi Elvan ile Faruk Çelik Ermenek'te incelemelerde bulundu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ermenek'teki özel şirkete ait maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin kurtarılması için sürdürülen çalışmaları inceledi.

Sadık Duman kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sadık Duman..

Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 7. İş, Güvenlik ve Yaşam Ankara Zirvesi'ne katıldı.Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ömer Faruk Çelik: Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir şehir oluşturacağız!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu oldu. Belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Çelik, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Faruk Çelik ve Cevdet Yılmaz Şanlıurfa'da yeni projelerin müjdesini verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'da yeni projelerin müjdesini verdi.Bakanlar Balıklıgöl ve Kale eteğinde incelemelerde bulundu.

Faruk Çelik ve Cevdet Yılmaz Şanlıurfa'da yeni projelerin müjdesini verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'da yeni projelerin müjdesini verdi.Bakanlar Balıklıgöl ve Kale eteğinde incelemelerde bulundu.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Faruk Duman Haberi

Faruk Duman

Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Tamer, Faruk Duman, Salih Çakır, Zekeriya Uzuner tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Toplu konut konut okul çarşı alışveriş merkezi iş merkezi kültür tesisleri hastane binaları ile diğer her çeşit binalar ve siteler yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Sokak, Sadıkoğlu Plaza-5 No:12...