02 / 05 / 2024

Faruk Güler izmir projeleri

Faruk Güler izmir projeleri

Yeni Asır'ın önderlik ettiği zirve hakkında değerlendirmelerde bulunan Gaziemir'deki Ege Serbest Bölgesi CEO 'su Faruk Güler, İzmir'in serbest bölgeler şehri veya serbest şehir olmasını önerdi

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Eyf Güler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eyf Güler Yapı Anonim Şirketi bugün KAğıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güler Cihan tarafından kuruldu.

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnat tarafından kuruldu.

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güler tarafından kuruldu.

Faruk Güler izmir projeleri Haberi

Faruk Güler izmir projeleri


Yeni Asır'ın girişimi ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla düzenlenecek Ekonomi Zirvesi yarın Swissotel Büyük Efes'te gerçekleştirilecek. Zirvede başta teşvik olmak üzere, yurtdışına yatırım yapmak isteyenler için uygun sektör, ürün ve ülkeler ile yurtdışından yabancı yatırımcı ve sermaye çekmek için neler yapılması gerektiği konuşulacak. Son olarak da serbest bölgelerle ilgili önemli bir çalışma sunulacak ve tartışmaya açılacak. 

Zirveyle ilgili Yeni Asır'a değerlendirmede bulunan Gaziemir'deki Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) CEO'su Faruk Güler, İzmir'in serbest bölge şehri olması için teşviklerin artırılmasını istedi. Güler, "Sanayi alanında yeni bir serbest bölge yolunda atılacak adımlar da planlı şekilde gerçekleştirilirse İzmir'in çehresi değişir" dedi. Güler, İzmir'in serbest bölgeler şehri veya serbest şehir olmasını istediklerini belirterek, "İzmir-İstanbul Otoyolu ve Çandarlı Limanı'nın bu sistemi iyi şekilde destekleyeceğini söyledi....