18 / 05 / 2024

Faruk Kalkavan kim

Faruk Kalkavan kim

Faruk Kalkavan, ( Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı ) Bakü'deki fuarda sundukları hizmetleri anlatma fırsatı bulduklarını ve önemli anlaşmalara imza attıklarını belirtti.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Faruk Kalkavan: Emlak sektörü son 5 yılda canlandı!

SELF Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, emlak sektörünün 2016’da önceki yıllara göre daha hareketli geçeceğini söyledi. Kalkavan emlak sektörünün son 5 yılda canlandığını belirtti.

Dünya'da ilk emlak süpermaketi modeli!

Self Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Azerbaycan’da yapılan organizasyonda Dünya’nın ilk ’emlak süpermarketi’ modelini tanıttıklarını söyledi.

Faruk Kalkavan emlak sektöründe büyük atılım yaptı!

Faruk Kalkavan, ( Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı ) Bakü'deki fuarda sundukları hizmetleri anlatma fırsatı bulduklarını ve önemli anlaşmalara imza attıklarını belirtti.

Self İnvestment Emlak Alım Satımı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Self İnvestment Emlak Alım Satımı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Kalkavan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Trmax Emlak Alım Satımı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trmax Emlak Alım Satımı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Kalkavan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart tarihinde kuruldu.

Faruk Göksu: Başarılı bir dönüşüm hamlesi için kentsel stratejiler gerekli!

Faruk Göksu, kentsel dönüşüm gayrimenkul geliştirmek anlamına gelmediğine dikkat çekti. Başarılı bir dönüşüm hamlesi için kentsel stratejiler geliştirilmesi gerektiğini söyleyen Göksu, dönüşümün kent bazında değerlendirmek gerektiğini anlattı...

Arsa payını kim, nasıl belirler?

Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı. Tellal bu sayısında arsa payı ile ilgili bilgi vererdi. Arsa payını kim, nasıl belirler?

Faruk Eşim kimdir?

Mimar Faruk Eşim kimdir? Mimar Faruk Eşim, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Faruk Eşim, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Faruk Eşim'in biyografisi...

Apartman risk analizini kim yapar?

Var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin ortadan kaldırılmasına yönelik olarak apartman risk analizini kim yapar? İşte yanıtı...

Faruk Malhan kimdir?

Mimar Faruk Malhan, Koleksiyon Mobilya'nın kurucusudur. Faruk Malhan, Haziran 2013 itibariyle Tasarım Vakfı İstanbul'un kuruluşuna öncülük yapmıştır. Peki Faruk Malhan kimdir? İşte Mimar Malhan'ın özgeçmişi...

Faruk Kalkavan kim Haberi

Faruk Kalkavan kim

Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Türkiye’de yaptıkları yatırımların ardından şimdi de Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde faaliyet göstermeye başlayacaklarını bildirdi. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen yoğun gayrimenkul danışmanlığı taleplerinin kendilerini bu bölgeye yatırım yapmaya yönelttiğini belirten Kalkavan, “Türkiye ile birlikte Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara gayrimenkul alımı, satımı yapmak isteyenlere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ayrıca bu sektörde iş yapmak isteyen yoğun gruplar söz konusu. Bu alanda işbirliği yapmak isteyenlere de danışmanlık servisi sunuyoruz. Şimdiden bu kapsamda büyük anlaşmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.


Birçok yerli ve yabancı olmak üzere büyük ölçekli firmalara danışmanlık verdiklerini aktaran Kalkavan, yeni kurulmalarına rağmen deneyimli bir kadroya sahip olduklarını, sektörün dinamiklerine vakıf bir ekiple müşterilerine hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Hizmet...