19 / 05 / 2024

Faruk Karabulut

Faruk Karabulut

Harput İmar Planlama Proje Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi, Faruk Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kartal, Atalar Mahallesi, Emir Sokak 'ta kuruldu.

Fbs İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbs İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Solu, Ömer Faruk Karabulut ve Selim Elez ortaklığında kuruldu.

Harput İmar Planlama Proje Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harput İmar Planlama Proje Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi, Faruk Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kartal, Atalar Mahallesi, Emir Sokak 'ta kuruldu.

Ömer Faruk Çelik: Konutta yeni finansal modellere ihtiyaç var!

Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de yıllık ortalama 600 bin birinci el konut satışı gerçekleştirildiğini, yeni konut retiminin ise 800 bin civarında olduğunu belirterek, "Bu farkı kapatmak için yeni finansal modellere bakmak lazım" dedi.

Bakan Faruk Çelik: Bin 647 inşaatın faaliyeti durduruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "2 bin 87 inşaatı denetledik, 600 civarındaki inşaatın durdurulma işlemi devam ediyor. Böyle işverenlik olmaz, kabul edilemez" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Konut sektörü yüzde 500 büyüdü!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesi'nden alacağız" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Her yıl 650 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder arasında imzalanan işbirliği töreninde konuşan Ömer Faruk Çelik, Türkiye'deki nüfus artışından dolayı her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Karabulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülten Karabulut tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi'nde kuruldu.

Faruk Çelik: Türkiye'de 680 bin tehlikeli ve çok tehlikeli iş yeri var!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'de tehlikeli ve çok tehlikeli 680 bin iş yeri bulunduğunu belirterek, "Bu iş yerlerinin 470 bininin henüz iş güvenliği uzmanıyla sözleşme imzalamadı. " dedi...

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Doğru İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Doğru tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Yakupbey İş Hanı Çekmeköy'de kuruldu.

Faruk Çelik: Madencilikte havza bazlı işletmeciliğe geçilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamada yeni bir düzenleme ile işyeri - ocak bazında madencilik yerine, havzaların verilmesine yönelik düzenleme yapılacağını bildirdi

Faruk Coşkun: TOKİ 2. etapta elimizden geleni yapıyoruz!

TOKİ 2. Etapta yaşanan doğalgaz sıkıntısını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, yaşanan sıkıntının İNGAZ’dan kaynaklanmadığını ifade ederek, “Daire içi doğalgaz tesisat projeleri, 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile bize teslim edildi.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Faruk Karabulut Haberi

Faruk Karabulut

Harput İmar Planlama Proje Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi, Faruk Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kartal, Atalar Mahallesi, Emir Sokak'ta kuruldu.


Harput İmar Planlama Proje Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a- Her nevi imar planları, nazım imar planları, uygulamaimar planları, imar planı değişiklikleri, kentsel tasarım projeleri, kentsel dönüşüm planları ve projeleri, köy gelişme planları, parselasyon planları, kentsel sit koruma amaçlı imar planları, arkeolojik ve tarihi sit koruma amaçlı imar planları, doğal sit koruma amaçlı imar planları, bölgesel il ya da havza düzeyinde çevre düzeni planları, il gelişim planları, turizm ana planları, alt bölge planları, çevre düzeni planları, mekânsal strateji planları, milli park uzun devreli gelişme planları, kent içi ulaşım etütleri, ulaşım ana planları, mekânsal etütler, sektörel...