02 / 05 / 2024

Faruk Malhan projeleri 2016

Faruk Malhan projeleri 2016

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

İstanbul'daki yapılaşma İstanbul'u yaşanmaz hale getirdi!

Türkiye'de Tasarım Vakfı'nın kurucusu Faruk Malhan, "İstanbul’daki yapılaşma İstanbul’u yaşanmaz hale getirdi. Bu yapılaşmayla birlikte trafik herkesi bitiriyor. Oysa İstanbul çok değerli bir şehir." ifadelerini kullandı.

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi!

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Faruk Coşkun: TOKİ 2. etapta elimizden geleni yapıyoruz!

TOKİ 2. Etapta yaşanan doğalgaz sıkıntısını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, yaşanan sıkıntının İNGAZ’dan kaynaklanmadığını ifade ederek, “Daire içi doğalgaz tesisat projeleri, 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile bize teslim edildi.

Faruk Malhan kimdir?

Mimar Faruk Malhan, Koleksiyon Mobilya'nın kurucusudur. Faruk Malhan, Haziran 2013 itibariyle Tasarım Vakfı İstanbul'un kuruluşuna öncülük yapmıştır. Peki Faruk Malhan kimdir? İşte Mimar Malhan'ın özgeçmişi...

Ömer Faruk Kalyoncu kimdir?

Metrobüs ulaşım hattı, Bakırköy Adliyesi Binası, 3. havalimanı projesi gibi projeleri hayata geçiren Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu kimdir? İşte yanıtı...

Ömer Faruk Kavurmacı:Firmalar yatırım yaparken verdikleri paranın karşılığını alacakları projeleri tercih ediyor!

Ömer Faruk Kavurmacı, "Hem yerli hem de yabancı firmalar yatırım yaparken verdikleri paranın tam anlamıyla karşılığını alacakları projeleri tercih ediyorlar. Bu noktada KoruFlorya projesi de onların ilgi odağı haline geldi. " dedi

Ömer Faruk Kavurmacı kim?

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı kimdir? Ömer Faruk Kavurmacı inşaat sektörüne ne zaman girdi? Ömer Faruk Kavurmacı hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Faruk Malhan Anadolu kültürünü mobilya ile tanıtmak istiyor!

Faruk Malyan uzaydan yer satın alan 78 bin kişiye bile mobilya satmak istediğini söyledi

Koleksiyon Mobilya, ev mobilyasında büyümeyi hedefliyor!

Cirosunu bu yıl 150 milyon TL'ye taşımayı hedefleyen Koleksiyon Mobilya, bayilikler vererek ev mobilyasında büyüyecek. Faruk Malhan, tasarımda Mezopotamya esintisinin fark edildiği yepyeni bir koleksiyonu sunmaya hazırlanıyor...

Faruk Malhan projeleri 2016 Haberi

Faruk Malhan projeleri 2016

Mobilya, halı kilim, cam, porselen, takı, mücevher, mimarlık alanlarında imza atan, Koleksiyon Firması'nın kurucusu Faruk Malhan son olarak inşaat sektörüne adım attı. 


70’li ve 80’li yılların lider kimliklerinden biri sayılan Faruk Malhan Haziran 2013'te “Tasarım Vakfı İstanbul”un kuruluşunda büyük rol oynadı.


Siena 2019 Avrupa Kültür Başkenti projesi danışma kurulu üyesi olan Faruk Malhan aynı zamanda Design Management Institute ve Design Cities Europe üyesi olarak dünya kongrelerine katılmaktadır.


Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi; Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu. 


Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Hacıosman Bayırı Caddesi No:25 


Tülay...