05 / 05 / 2024

Farzın Ghasemı

Farzın Ghasemı

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.

Roadmap Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roadmap Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Farzın Aslanınam tarafından kuruldu.

Afshar Turizm Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afshar Turizm Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzın Afshar tarafından kuruldu.

Barbod Kuyumculuk İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Barbod Kuyumculuk İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzın Afshar ve Hamıd Abdolazımıfarokhı ortaklığında kuruldu. 

Artan Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artan Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzın     Nokhbehzaeım tarafından kuruldu. 

Kira kontratını kaybettim ne yapmalıyım?

Ev ya da işyerinizi kiraya verdiğinizi ancak kira kontratını kaybettiğinizi farz edelim. Bu durumda "Kira kontratını kaybettim ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde iki ev için kira yardımı alınabilir mi?

Kentsel dönüşümde riskli binasını yıktıran hak sahipleri, devletin sunduğu finansal desteklerden faydalanabiliyor. Peki, iki evinizin yıkıldığını farz edelim. Kentsel dönüşümde iki ev için kira yardımı alınabilir mi?

Kiracı evdeki ayıbın giderilmesini nasıl ister?

Bir ev ya da işyeri kiraladığınızı farz edelim. Kiralanan taşınmaz mal, sonradan ayıplı duruma gelirse kiracı olarak ev mal sahibinden ayıbın giderilmesi nasıl istenir? Kiracı evdeki ayıbın giderilmesini nasıl ister?

Kiralananın ayıplı olması halinde sorumluluk kimdedir?

Bir mesken kiraladığınızı ancak kiralanan evde birtakım kusurların olduğunu farz edelim. Bu durumda bu kusurların zararını kim tarafından karşılanır? Kiralananın ayıplı olması halinde sorumluluk kimdedir?

Arsamın değerini nasıl öğrenebilirim?

Arsaların bugünkü piyasa koşulu rayiç bedel altında belirleniyor. Peki, arsanızın olduğunu ancak rayiç bedeli bilmediğinizi farz edelim. "Arsamın değerini nasıl öğrenebilirim?" diye soruyorsanız işte yanıtı...

Arsamın yerini nasıl bulurum?

Size miras olarak bir arsa kaldığını veya bir arsa aldığınızı ancak bu arsanın yerinin tam olarak nerede olduğunu bilmediğinizi farz edelim. Bu durumda "Arsamın yerini nasıl bulurum?" diye soruyorsanız işte online sorgulama adımları...

Yeni eve taşınınca yapılması gereken abonelikler!

Yeni bir ev aldığınızı ya da kiraladığınızı farz edelim. Taşınmaz maldaki abonelikleri açtırılarak, kullanıcı adına düzenlenmesi gerekiyor. Peki, yeni eve taşınınca yapılması gereken abonelikler nelerdir?

Farzın Ghasemı Haberi

Farzın Ghasemı

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.


Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Seramik, karo ve fayans, cam, mermer, plastik, mermerit, demir, çelik, bakır vb. ürünlerin alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 2- yapıların ve yapı elemanlarının alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 3- Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 4- Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 5- Taş, kum, çakıl, mıcır, kil, kaolin vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 6- İşlenmişmermer, traverten, kaymaktaşı (su mermeri)...