16 / 05 / 2024

fas konut forumu

fas konut forumu

Başkent Rabat'ta Arap Birliği'ne üye ülkelerin katılımıyla gerçekleştirilen "Arap Bakanlar Konut ve Kentsel Gelişim Forumu" başladı.

Dünya Ekonomik Forumu: Konut fiyatları reel ekonomiden uzaklaşıyor!

Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) Küresel Riskler Raporu yayınlandı. Rapora göre konut fiyatları reel ekonomiden uzaklaşıyor.

Fas'ta Arap Bakanlar Konut ve Kentsel Gelişim Forumu başladı!

Başkent Rabat'ta Arap Birliği'ne üye ülkelerin katılımıyla gerçekleştirilen "Arap Bakanlar Konut ve Kentsel Gelişim Forumu" başladı.

Gayrimenkulde yeni hedef Fas, Cezayir, Afganistan, Gürcistan!

Gayrimenkul sektörü yabancıya konut satışında rotasını değiştirdi. Sektörün hedefinde artık Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkeler var.

Fas'a 5 yılda 800 bin konut inşa edilecek!

Fas’ın, gelecek 5 yıl içinde 800 bin konut inşa etmeyi planladığı bildirildi.

TOKİ heyeti Fas'ta Gayrimenkul Sempozyumu'na katıldı!

Fas'ta düzenlenen "Devletin Ulusal Gayrimenkul Politikası Sempozyumu"na katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut, "Devletlerin gayrimenkul politikası yeterli konut hakkına dayalı olması gerekir" dedi. İşte Bulut'un açıklamaları...

KİT Komisyonu, Emlak Konut GYO hesaplarını inceleyecek!

KİT Komisyonu, denetimlerine bu hafta başlıyor. Komisyon, 13 Ekim Perşembe günü ilk olarak Emlak Konut GYO, 5. Dünya Su Forumu Organizasyonu, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansının 2009 yılı hesaplarını inceleyecek

Türkiye, Fas'ta 500 bin toplu konut yapımına talip

Türkiye-Fas Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 9. Dönem Toplantısı, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ile Fas Dış Ticaret Bakanı Abdellatif Maazouz'un imzaladıkları protokol ile tamamlandı

Daha İnşaat, Fas'ta bin 500 konut yapacak

Fas'a çıkarma yapan TUSKON heyeti, önemli iş bağlantılarına imza attı

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

fas konut forumu Haberi

fas konut forumu

Başkent Rabat'ta Arap Birliği'ne üye ülkelerin katılımıyla düzenlenen Arap Bakanlar Konut ve Kentsel Gelişim Forumu başladı. Forumun açılışında Fas Kralı 6. Muhammed'in mesajı, Kraliyet Danışmanı Abdullatif el-Mennuni tarafından aktarıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Arap Birliği'nin Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Hasan Ali de açılış konuşmasında kentsel gelişimin önemini açıkladı. 

Kral 6. Muhammed mesajında ise, "Arap ülkeleri olarak Arap kentlerinin gelişimi için 'Ortak Arap Vizyonu' oluşturulmalıyız. Bu ortak vizyonun sağlanması için etkili iş birliği ve dayanışma mekanizmaları geliştirilmeli. Yerel kimliklerin korunduğu özgün şehirlerin kurulması için yeniden yapılanmanın temellerini atmalıyız." ifadeleri kullanıldu. 

İki gün sürecek forumda Arap ülkelerinin "2030 Konut ve Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Stratejisi"ni etkinleştirmek için karşılaştığı zorluklar ve bunların aşılmasını için neler yapılabilir gibi konular konuşulacak.