03 / 07 / 2024

fas seyahat

fas seyahat

2014'ün sonuna yaklaşıyoruz. Şimdiden 2015'te nereye gideceğinizi düşünüyorsanız Sabah Gazetesi sizin için bir liste hazırladı. Maceracılara, huzur arayanlara ve daha nicelerine uygun liste karşınızda...

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Turlife Turizm Seyahat Taşımacılık Rent A Car Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turlife Turizm Seyahat Taşımacılık Rent A Car Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Sakızağacı Caddesi'nde kuruldu.

YG Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi, Yücel Gökgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş, Yıldız Residence, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Öttfly Turizm ve Seyahat Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Öttfly Turizm ve Seyahat Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Aykut Öğer Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi kuruldu!

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi, Adnan Ayar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Portakal Yokuşu Caddesi'nde kuruldu.

Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı'nın beşincisi gerçekleşti!

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı bölgeye ve ülkeye pozitif katkılar sunmaya devam ederken, dünya basınındaki yerini ise koruyor.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Çakmak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Başeskioğlu, Anıl Şenlik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

fas seyahat Haberi

fas seyahat

UMMAN

Arap Yarımadası'nda bulunan Umman'ın 15 bin yıllık bir geçmişi var. Buradaki otantik mimariye sahip binalar arasında ve semt pazarlarında dolaşırken kendinizi bir Indiana Jones filminde hissedebilirsiniz.


AVUSTRALYA , TAZMANYA

Macera dolu seyahatleri sevenlerdenseniz Avusturalya'nın Tazmanya Adası tam size göre. Tazmanya Canavarı ve çeşitli vahşi doğa canlılarıyla burada tanışabilir hatta selfie çekebilirsiniz!


FİLİPİNLER

Kalabalık kentleri, aktif volkanları, Dünya Mirası Listesi'ndeki 2 bin yıllık pirinç tarlaları, berrak denizi ve tropikal adalarıyla rüya gibi seyahatin adresi Filipinler...


BOSNA HERSEK

Geçmişin izlerini sokaklarından okuyabileceğiniz Bosna Hersek'in en popüler yeri savaşın sembollerinden biri haline gelen meşhur Mostar Köprüsü.


KÜBA

Özgürlüğün ve dansın ülkesi Küba, cıvıl cıvıl sokakları, nostaljik arabaları ve sıcak esintili havasıyla birkaç kez gitmek isteyeceğiniz bir ülke. Fırsatını bulursanız mutlaka salsa kulüplerine gitmelisiniz!


YENİ ZELANDA

21 saatlik hava yolculuğu sonunda ulaşabileceğiniz Yeni...