24 / 07 / 2024

fas tarzı

fas tarzı

Sedef kakmalı, ahşap ayaklı sini sehpalar, incecik kilimler, sedirler, çini yer karoları ve rengarenk ipek yastıklarla öne çıkan Fas stilini evlere uyarlamak çok kolay. İşiniz bittikten sonra nane çayı içmeyi unutmayın...

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

120 yılın en şiddetli depremi: Fas depreminin ardından ağır tablo

Fas İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 12'ye yükseldiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, depremin ardından ölü sayısının 2 bin 12'ye, yaralı sayısının ise 1404'ü ağır ol

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dağılma tarafından kuruldu.

Şehrin yeni tarzı Honda CB250R fiyatları ne kadar? İşte Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Şehrin yeni tarzı" sloganıyla tanıtılan Honda CB250R fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Euro 5 uyumlu motoruyla dikkat çeken Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarzınızı yansıtın! Harley-Davidson lisanslı ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi!

Hepimizin bir motor markasından ibaret sandığı ancak fanatiklerinin bir yaşam tarzı olarak benimsediği Harley-Davidson kadın ve erkek giyim dışında aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. 

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

fas tarzı Haberi

fas tarzı

Fas'ın mistik tarzını evinize taşıyın


Yaz evlerini dekore ederken egzotik bir dokunuş gerektiğini düşünmüşümdür hep. Yunan evlerini sembolize eden mavi-beyaz renkler gibi Kuzey Afrika'nın çöllerini, sıcaklığını ve egzotizmini sembolize eden de pek çok ayrıntı var. 


Salonunuzda içine kanepe yerleştirilebilecek büyüklükte bir niş varsa, buraya sedir gibi, sırt kısmı olmayan bir pan yerleştirip, üstünü de rengarenk yastıklarla doldurabilirsiniz. 

Yastıkları baharat tonlarında ve ipekli kumaştan seçerseniz, istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. 

Büyük bakır sini sehpa olmadan olmaz, mutlaka bir tane edinmelisiniz. Ahşap ayak üzerine yerleştirilen büyük bakır sinili sehpalar yerine, stilize edilmiş sini sehpaları da tercih edebilirsiniz. 

Salonunuzun boş bir duvarına köpük gibi bir malzemeden kubbe formu oluşturup, yalnızca o duvarı baskın bir renge boyatabilirsiniz. 

Desenleri çok belirgin olmayan, ama rengiyle öne çıkan, doygun renge sahip, ama mat, ince...