09 / 05 / 2024

Fath Elektrik Hırdavat İnşaat nerede

Fath Elektrik Hırdavat İnşaat nerede

Fath Elektrik Hırdavat İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Börekçi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

Azralar İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azralar İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bıçakcı tarafından kuruldu.

Elzem İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elzem İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sarıl tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valente İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kalın tarafından kuruldu.

Sunar Hırdavat İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunar Hırdavat İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Sunar tarafından kuruldu.

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Delpan Metal İnşaat Plastik Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delpan Metal İnşaat Plastik Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Usta tarafından kuruldu.

Fath Elektrik Hırdavat İnşaat nerede Haberi

Fath Elektrik Hırdavat İnşaat nerede

Fath Elektrik Hırdavat İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Börekçi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.


Fath Elektrik Hırdavat İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...