03 / 05 / 2024

Fatih Ata

Fatih Ata

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ata, O Ali Amhhımıd Issa tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dekane Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekane Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ata ve Kader Karasu ortaklığında kuruldu.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Kfasa İnşaat Reklam Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kfasa İnşaat Reklam Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kahraman Fatih Ataç tarafından kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Nok İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nok İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kahraman Fatih Ataç imzasıyla kuruldu.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Ata Erge Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Erge Anonim Şirketi 6 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Pendik Sanayi Mahallesi 'nde, Yavuz Yollu ve Fatih Yollu ortaklığında kuruldu.

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ata, O Ali Amhhımıd Issa tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İstanbul'da ev fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de arttı!

İstanbul'da konut fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle metro projeleri gittiği tüm bölgede fiyatları uçuruyor Türkiye'nin 15 milyonluk nüfusuyla megakenti olan İstanbul'da konut fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de yükseldi...

Ataşehir Trendist nerede?

Toplamda 830 konut ve 40 dükkandan meydana gelen Ataşehir Trendist nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Anadolu Yakası Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde konumlandırılıyor.

Fatih Ata Haberi

Fatih Ata

Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ata, O Ali Amhhımıd Issa tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Libyani İnşaat Gıda Turizm Tekstil Kuyumculuk ve Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat ve inşaat malzemelerinin ( çimento, demir, kireç, tuğla, kiremit, alçı, mermer v.b) alım, satım ithalat ve ihracatını yapmak. 2-      İnşaat ve iş makineleri alet ve edevatı bunlara ait yedek parçaları inşaat ve montaja ait her türlü makine, motor, alet ve çelik kapı, baskı kalıp elemanları, vinç ekskavatör, taş kırma makinesi, konkosör, konveyör ile her türlü inşaat montajına ait her nevi sınai malzemenin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-    ...