10 / 05 / 2024

Fatih Avcı

Fatih Avcı

Avcı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Asma Sokak'ta kuruldu.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 36.3 milyon TL'ye satılık 69 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Şişli, Fatih, Avcılar, Beylikdüzü, Çatalca, Esenler, Beyoğlu ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 69 gayrimenkulü satıyor.

Birevim’den Avcılar ve Gebze’ye yeni şube!

Birevim, İstanbul’da Üsküdar, Pendik, Fatih, Bağcılar’dan sonra şimdi de Avcılar’da yeni şubesini açtı. Birevim, daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitme hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılar yıkılmalı!

İstanbul Zeytinburnu ve Fatih’te iki binanın yıkılmasının ardından gözler riskli yapılara çevrildi. İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, Zeytinburnu ve Fatih’in yanı sıra Avcılar ve Küçükçekmece’deki riskli yapılara dikkat çekti.

Avcı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Asma Sokak'ta kuruldu.

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Öztop tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Cihangir Mahallesi, Ekin Sokak 'ta kuruldu.

Mevlüt Uysal'dan Başakşehirspor'a Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Başakşehirspor oyuncularını idman yaptığı İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret etti. Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten bilgi aldı.

Tuzla, Maltepe, Fatih ve Avcılar’ın bazı bölgelerine 1 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek!

Tuzla, Maltepe, Fatih ve Avcılar’ın bazı bölgelerine 1 Mayıs günü bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilmeyecek. 03.30-03.35 saatleri arasında Maltepe Tugayyolu Caddesi ve Ofisim İstanbul civarında kesinti uygulanacak...

Fevzipaşa Alışveriş Caddesi, Fatih'te bugün hizmete açılıyor!

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği, bugün Türkiye'nin ilk Alışveriş Caddesi'ni (AVC) Fatih'te hizmete açıyor

İstanbul’da kentsel dönüşüm deniz kenarından başlayacak!

1.7 milyon konutun çürük olduğu İstanbul’da dönüşüm planları hazırlandı. İlk etapta çalışma Zeytinburnu, Fatih, Avcılar, Maltepe gibi ilçelerde başlayacak

Avcılar Park'ta 525 bin TL'ye 3+1 dubleks!

Avcılar Parktan konut sahibi olmak isteyen alıcıların yüzde 25 peşinat vermeleri yeterli olacak. Albaraka Türkten 120 aya kadar yüzde 1.03 faizle kredi kullanarak ödeme yapabilmek mümkün. Veya yüzde 25 peşinatla 36 ay vadede sıfır faizle kredi kullanılabi

Avcılar Park: Avcılara 100 milyon TLlik yatırımın adı!

İstanbulda Avcıların merkezinde Gül Proje ve Toya Yapı ortaklığıyla hayat bulacak olan Avcılar Park projesi görücüye çıktı. Avcılar Parkta 2+1den 4+1e 3 farklı daire tipi ile 3+1, 4+1, 5+1 teraslı çatı dubleks alternatif dairelerin metrekare fiyatı 2 bin

Fatih Avcı Haberi

Fatih Avcı

Avcı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Asma Sokak'ta kuruldu.


Avcı Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, alım satım ve  kiralama işlemlerine  komisyonculuk yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...