06 / 05 / 2024

fatih camii bahçesi

fatih camii bahçesi

Fatih Camii'nin havalandırmasını bozarak zarar veriyor gerekçesiyle caminin bahçesinden 15 ağaç söküldü...

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

Fatih'te Kara Surları Millet Bahçesi inşası başlıyor!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek Kara Surları Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalar başlıyor.

Fatih Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Fatih Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul'un o ilçesine yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

İstanbul Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan tarafından hayata geçirilen Kara Surları Millet Bahçesi Projesi’nin Topkapı-Mevlana Kapı arasındaki birinci etabı tamamlandı. 

Ergün Turan: Suriçi millet bahçesi olacak!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Surdibi’ne 5 kilometrelik Millet Bahçesi!

TOKİ eski Başkanı Turan, şimdi de Fatih’i yönetmeye aday oldu. Turan’ın ilçe için ‘Vizyon projem’ dediği bir de müjdesi var: Surdibi’ni temizleyip 5 kilometrelik alanı Millet Bahçesi yapacak...

Kahramanmaraş Millet Bahçesi 2019'da açılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaat çalışmaları devam eden Tanır Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Millet bahçesi nasıl olmalı?

Atatürk Havalimanı'nın yerine ne yapılacağı merak konusuyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı'nı için ""Millet bahçesi yapılacak" açıklamasıyla konu başka bir evreye geçti...

fatih camii bahçesi Haberi

fatih camii bahçesi
Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan Fatih Camii'in bahçesi 1/5 bin ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı çerçevesinde, Fatih Belediyesi tarafından yeniden düzenlenmeye başlandı.Bahçede yer alan 5 ila 8 yaşları arasındaki 15 ağaç tarihi caminin havalandırmasını bozarak zarar veriyor gerekçesiyle belediye görevlileri tarafından söküldü. 3 tarihi çınar koruma altına alınırken, sökülen ağaçlar başka parka dikilecek....