02 / 05 / 2024

fatih dış cephe yenileme çalışmaları

fatih dış cephe yenileme çalışmaları

Projelendirme çalışmaları Fatih Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından yapılan, Ankara ve Bab-ı Ali Caddeleri üzerindeki toplam 96 binanın dış cepheleri, tarihi ve kültürel yapıya uygun olarak yenilenmeye devam ediyor.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: 4 milyon hane kurtulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 4 milyon haneye doğalgaz yardımı yapıldığını ve bu yardımların devam edeceğini söyledi.

Bakan Dönmez duyurdu! Doğalgaz fiyatlarına indirim uygulanacak mı? İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı bir programda Karadeniz gazı hakkında da bilgilendirme yaptı. İşte detaylar!

Petrolde son dakika müjdesi! Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldığı bir televizyon programında petrol keşifleriyle ilgili bir müjde verdi.

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Ucuz doğal gaz hayal mi oldu? Faturaların düşmesi mümkün olacak mı?

Enerji ve tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğal gazın 2023'ün ilk üç ayında hanelere verileceği açıklaması vatandaşları ucuz doğal gaz beklentisine sokmuştu. BOTAŞ 'ın 2023 ile ilgili mali hedefleri doğrultusunda 2022'den 25 kat daha fazla borçlanacak olması bu h

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Bakan Dönmez’den çarpıcı Akkuyu açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Çalışmalar kaldığı yerden hızlanarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

fatih dış cephe yenileme çalışmaları Haberi

fatih dış cephe yenileme çalışmaları


Projelendirme çalışmaları Fatih Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından yapılan, Ankara ve Bab-ı Ali Caddeleri üzerindeki toplam 96 binanın dış cepheleri, tarihi ve kültürel yapıya uygun olarak yenilenmeye devam ediyor.


Proje kapsamındaki 96 adet binanın 53 tanesinde uygulama çalışmaları tamamlandı. 5 binada da iskeleler kurularak, çalışmalar başlatıldı. Uygulama yapılacak 38 bina için çalışmalar sürdürülüyor. Başkan Mustafa Demir’in ‘yüz nakli’ olarak değerlendirdiği cephe yenileme çalışmalarıyla, Fatih’te yeniden yıkılıp yapılması mümkün olmayan ancak eskidiği ve bakımsız kaldığı için kötü görüntü oluşturan tarihi binalar yenilenerek, tarihi dokuyla uyumlu hale getiriliyor.



Fatih...