03 / 05 / 2024

Fatih Duruay ankara

Fatih Duruay ankara

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kimdir? Fatih Duruay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Duruay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Duruay...

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ankara'daki tarihi konak yıkılma tehlikesi altında!

Ankara'da Mangal Et Lokantası’nın bulunduğu tarihi konak kaderine terk edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Tekeci söz konusu konağın akıbetini kaleme aldı. 

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Ankara'da Suriyeli kiracı ev sahibini bıçakladı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, tek katlı evde yalnız yaşayan Suriyeli Abdullah U., tartıştığı ev sahibi Fatih Dönmez'i bıçakladı. Olaya müdahale eden polis aracına da zarar vererek kaçmaya çalışan zanlı, kovalamaca sonrası yakalandı...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gölbaşı yeni yatırımlar ile cazibe merkezi olacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nın doğal güzelliklerinin yanı sıra, yeni yatırımlarla da dikkat çektiğini belirtiyor.

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Fatih Çetinkaya: İnşaat sektöründe belirsizlik arttı!

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, inşaat demirinin fiyatının artmasıyla ilgili konuştu. Çetinkaya sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fatih Duruay ankara Haberi

Fatih Duruay ankara

Fatih Duruay kimdir?

Fatih Duruay, 1963 yılında Ankara Gölbaşı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada yüksek öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi yerel yönetimler bölümünü ön lisans olarak, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetim bölümünde lisans eğitimini alarak tüm dönemlerde yüksek onur belgeleri almaya hak kazanarak tamamladı.


Lise ve yüksek öğrenim süreçleri arasında aile şirketinde uzun yıllar yöneticilik ve koordinatörlük yaptı. Mart 1993 yılında Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı ile başlayan aktif siyasi hayatına 1999 yılında Fazilet Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam ettirdi. Aktif siyasi hayatı içerisinde Ankara İl Genel Meclis Üyeliği (1994-1999), Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği (2009-2014) görevlerinde bulundu.


Gönüllü çalışmalar ve sivil toplum faaliyetleri içinde genç yaşlardan itibaren aktif olarak bulunmuş ve bugüne değin muhtelif...